Iivo Niskanen vaihtaa manageria – Hjallis Harkimo mukaan kuvioihin

viasat urheilukalenteri Iivo Niskanen - Pallomeri.net

Olympiakultaa Etelä-Koreasta voittanut Iivo Niskanen ilmoitti perjantaina pienistä muutoksista, sillä miehen managerin tehtäviä hoitaa jatkossa Hjallis Harkimo.

Niskanen kertoi ensiksi perjantaina tiedoitustilaisuudessa vaihtavansa Vuokatti Ski Teamin Puijon Hiihtoseuraan. Tämän muutoksen myötä myös miehen managerina toiminut Hannu Koivusalo jää syrjään. Uutena miehenä taustatiimiin hyppää Jokereiden omistaja Hjallis Harkimo.

– Saisimme yhteistyökumppaneita, jotka mahdollisesti minun projektini rahoittaisivat. Seuralta en ole ollut tähän mitään vailla. Hjallis toivottavasti hoitaa oman leiviskänsä niin hyvin kuin hän osaa, Niskanen muotoilee Ylen haastattelussa.

Mainos alkaa

Harkimo on ennenkin toiminut urheilijoiden taustalla, sillä liikemies on hankkinut sponsoreita muun muassa Marcus Grönholmille, Minea Blomqvistille, Jarkko Niemiselle sekä Hannu Manniselle.

–Minun työni on hankkia sellaiset yhteistyökumppanit, että Iivolla olisi rahaa laittaa sukanvarteen, kun lopettaa hiihtämisen, Harkimo toteaa roolistaan Ylelle.