Video: Iivo Niskanen koijasi haastattelijaa huimalla tavalla – ”Kyllähän se Lepistön Lauri vielä sinkku on”

Iivo Niskanen

Suomen ykköshiihtäjä Iivo Niskanen ei saanut koneitaan käyntiin Falunin maailmancupissa, mutta kisan jälkeisessä haastattelussa huumori oli kohdillaan.

Niskanen oli itse kisassa vasta 33. sijalla, joten suoritus oli kaikkea muuta kuin hyvä. Jos huumori ei kisan aikana ollut korkealla, niin kisan jälkeen sitten rävähti oikein kunnolla.

Ruotsalaisen tv-ryhmän haastatteluun saapunut Niskanen oli sopinut etukäteen, että vastaa kysymyksiin suomeksi, kun haastattelu välitettiin Ylen kanavilta Suomen kansalle.

Niskanen ei ilmeisesti voinut välttää kiusausta pienestä jekusta, sillä hiihtäjä painoi niin sanotusti ”vesatoskalat” haastattelusta. Suolauksen kohteeksi joutui toimittajan lisäksi maajoukkuekaveri Lauri Lepistö, joka pääsi kertaheitolla mainostetuksi treffimarkkinoille.

Niskaselta kysyttiin ensimmäiseksi ajatuksia päivän kisasta ja tästä käynnistyi välittömästi suomalaisen show.

– No joo, mielenkiintoinen kysymys. Kyllähän se Lepistön Lauri vielä sinkku on, Niskanen aloitti toimittajan höynäyttämisen.

– Ollaankin poikien kanssa ihmetelty sitä, että on ollut vielä vähän haasteita löytää sitä puolisoa, mutta kyllä tällä hetkellä näyttäisi siltä, että vientiä riittäisi kyllä.

Tämän jälkeen täysin tietämättä tilanteesta ollut toimittaja kyseli ajatuksia isosta erosta kärkeen. Niskanen ei jäänyt tälläkään kertaa sanattomaksi, vaan Lepistön mainostaminen treffimarkkinoilla saivat jatkoa.

– No, onhan se ihan fiksu kaveri kyllä että. Kyllä sun varmaan kannattaisi lähteä lähestymään häntä Instan kautta viestittelemällä. En osaa tarkempia parisuhdeneuvoja antaa siinä, että kyllä Laurilla sillä lailla kysyntää on, mutta katsotaan sitten, kuka lopulta hänelle kelpaa, Niskanen jatkoi humoristisia kommentteja.

Iivo Niskanen painoi jäätävää settiä haastattelussa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Vesa Toskala teki vastaavan tempun vuonna 2009 MTV:lle toimitetussa haastattelussa. Klassikoksi muodostuneessa pätkässä annettiin välikaasu Hervannan valtaväylällä ja käsiteltiin ajokortin hankintaa.


Pelaajat: