Video: Iikka Kangasniemi taikoi aivan älyttömän maalin – kiekko omista puikoista kattoon

Video: Iikka Kangasniemi taikoi aivan älyttömän maalin – kiekko omista puikoista kattoon

HIFK ja SaiPa pistivät ilotulituksen pystyyn perjantain kierroksella. Illan upeimman maalin heitti HIFK:n Iikka Kangasniemi upealla yksilösuorituksella.

HIFK:n ja SaiPan välisestä ottelusta tuli maalintekokilpailu sanan varsinaisessa merkityksessä. HIFK ehti karata parhaimmillaan 6-2-johtoon, mutta SaiPa kiri tasoihin vain reilua minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. HIFK onnistui lopulta vääntämään pelistä voiton rankkarikisassa.

Ottelussa nähtiin toinen toistaan hienompia maaleja, mutta illan häikäisevin suoritus menee ehdottomasti HIFK:n Iikka Kangasniemen nimiin. Kangasniemi teki HIFK:n 5-1-maalin uskomattoman taitavalla ja tylyllä tavalla.

Toista erää oli pelattu viitisen minuuttia, kun Kangasniemi yllätti SaiPa-pakki Simo-Pekka Riikolan aivan housut kintuissa tämän ollessa SaiPan maalin läheisyydessä alimpana miehenä.

Kangasniemi riisti Riikolalta kiekon, ajoi maalille, sujautti mailansa omien jalkojensa välistä läpi ja niittasi kiekon maalin kattoon. Maali oli Kangasniemelle kauden kolmas.

Iikka Kangasniemi veivaa mahtavan maalin:

Katso myös: Suomen EM-kisapaikka sai yleisön sekoamaan – Helsingissä nähtiin legendaarinen pitch invasion

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut