IIHF:ltä käsittämätön linjaus – Tshekki matkustaa 50 metrin matkan bussilla, Leijonat 200 metrin matkan

Leijonat-Tshekki

IIHF:n erikoisten linjausten vuoksi muun muassa Leijonat sekä isäntäjoukkue Tshekki joutuvat tekemään naurettavia bussimatkoja.

MM-kisoissa on paljastunut täysin älytön linjaus koskien joukkueiden matkustamista hallille. Turnauksen isäntämaa Tshekki pelaa kaikki MM-ottelunsa maan pääkaupungissa Prahassa ja hallissa, joka sijaitsee vain kymmenien metrien päässä joukkueen hotellista..

MTV:n mukaan hotellin pääovilta ei tarvitse kävellä kuin kymmeniä sekunteja ja löytää itsensä pelaajien ja toimijoiden sisäänkäynnin luota. Mutta kuten tv-lähetyksissä näkyy, joukkueet saapuvat otteluihin busseilla ja itse saapuminen ikuistetaan kameroille. Tätä varten Tshekin joukkueen on matkustettava noin 50 metrin hotellilta hallille bussilla.

Mainos alkaa:

– IIHF on määrittänyt tuohon liittyviä sääntöjä. Bussin kyytiin pitää laittaa muutamia pelaajia, koska kamera on odottamassa joukkueen saapumista. Uskoisin, että kaikki haluaisivat kävellä, mutta noin pitää vain toimia, Tshekin maalivahti Lukas Dostal kertoi MTV:lle.

Leijonat joutuu lähes yhtä typerän tilanteen äärelle Ostravassa, jossa joukkue pelaa puolivälieräottelunsa Ruotsia vastaan torstai-iltana. Leijoniien hotelli sijaitsee 200 metrin päässä Ostravan hallista, mutta tämäkin matka taitetaan silti bussilla.

– Tv-oikeuksista maksetaan isot summat ja tämä on osa sitä bisnestä. En tiedä, vetääkö kuski täällä hyvän vai huonon palkan. Mutta palkan kuitenkin, Leijonien joukkueenjohtaja Mika Kortelainen heitti Iltalehdelle.

Tsekkaa myös: Tässä Leijonien ketjut Ruotsin kaatoon – Emil Larmi maalissa!


Joukkueet: ,