Video: 16-vuotias ihmepoika teki historiallisen hattutempun – vastustaja ei suostunut luovuttamaan pelipalloa

Ihmepoika Nicolas Siri

Danubion vasta 16-vuotias ihmepoika Nicolas Siri painoi hattutempun Uruguayn liigassa, mutta oli jäädä ilman ottelupalloa.

Uruguayn liigan perjantain kierroksella nähtiin historiallissävytteiset murskajaiset, kun Boston River antautui kotonaan Danubiolle maalein 1-5.

Maalilukemissa ei toki ole mitään historiallista, vaan on katsottava lukemien taakse. Danubion viidestä maalista kolme iski näet vasta 16-vuotias Nicolas Siri.

Mainos alkaa:

Tiettävästi muiden muassa Barcelonan tiukasti tarkkailema ihmepoika teki ammattilaissarjassa hattutempun kautta aikain toiseksi nuorimpana pelaajana sekä Etelä-Amerikan jalkapallohistorian nuorimpana.

Virallisten ennätyskirjojen mukaan herkemmässä iässä samaan on pystynyt vain Englannin kenttien ensimmäisenä miljoonan punnan pelaajana tunnettu Trevor Francis, joka 16 vuoden ja 307 päivän iässä painoi hattutempun Birminghamin paidassa Boltonin verkkoon helmikuussa 1971. Siri oli hattutemppua juhliessaan 16 vuoden ja 344 päivän ikäinen.

Ottelun jälkeen on useimmiten tapana, että hattutempun tehnyt pelaaja saa pelipallon muistoksi suorituksestaan. Niin oli tälläkin kertaa tapahtumassa, kunnes kentällä nähtiin omituinen ja koominen episodi.

Ottelun erotuomari oli antamassa palloa Sirille, kun yhtäkkiä sivulta paikalle lampsi Boston Riverin huoltaja, joka tylysti nappasi pallon tuomarin kädestä ja lähti pois.

Haluttomuudessa antaa pallo Sirille ei kuitenkaan ollut mitään ilkeämielistä, sillä huoltaja oli vedonnut seuran köyhyyteen ja pallojen kalleuteen. Muut Danubion pelaajat ottivat tässä kohtaa tilanteen haltuun ja neuvottelivat huoltajan kanssa vaihtokaupan.

Hän luovuttaisi pallon Sirille ja Danubion pelaajat antaisivat Boston Riverille yhden omista palloistaan. Tämä kelpasi huoltajalle ja näin Siri sai sekä pelipallon muistoksi että myös huvittavan tarinan kerrottavakseen.

16-vuotias Nicolas Siri tekee hattutempun ammattilaissarjassa kautta aikain toiseksi nuorimpana pelaajana:

https://twitter.com/JuannDis/status/1373302613672878080

Ihmepoika meinaa jäädä ilman ottelupalloa, kun vastustajan huoltaja ei suostu sitä antamaan:

Katso myös: Video: Jäätävä tunarointi – Dumbarton-vahti teki oman maalin pakin selän kautta


Pelaajat:
Joukkueet: