Jokereiden ottelussa nähtiin ihmeellinen nukahdus tuomareilta – Peter Regin pääsi liian aikaisin jäähyltä

Jokereiden ottelussa nähtiin ihmeellinen nukahdus tuomareilta – Peter Regin pääsi liian aikaisin jäähyltä

Jokereiden maanantai-illan ottelussa nähtiin harvinainen nukahdus ottelun tuomareilta, minkä johdosta Peter Regin vapautui jäähyaitiosta liian aikaisin.

Kaikki sai alkunsa, kun Dynamo Moskova sai toimitettua kiekon isäntien maaliin. Tässä vaiheessa jäähyaitiossa istunut Regin poistui vaihtoaition puolelle. Jokerit kuitenkin haastoi maalin paitsiona ja tilannetta lähdettiin tarkistamaan videolta.

Lopulta tuloksena oli paitsio, jonka johdosta osuma hylättiin. Tässä vaiheessa kelloa lähdettiin myös siirtämään taaksepäin kohtaan, jolloin paitsio tapahtui. Kun kello oli saatu oikeaan aikaan, niin Regin olisi pitänyt passittaa takaisin jäähyaitioon, sillä Jokerit-kapteenin jäähyä oli jäljellä vielä neljä sekuntia.

Tuomarit eivät tätä kuitenkaan huomanneet eikä ilmeisesti myöskään Dynamo Moskova, sillä joukkue ei ainakaan isommin tilanteeseen reagoinut.

Jokereiden saamaan tuomariapuun ottelu ei kuitenkaan ratkennut, sillä kaukalossa on nähty toistaiseksi ainoa yksi joukkue. Lukemat ovat kahden erän jälkeen murskaavasti 5-0.

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut