“Pizzalähetti” ilmestyi kentälle Damallsvenskanissa – IFK Norrköpingin huoltajasta tuli välitön somehitti

IFK Norrköpingin huoltaja

Kun ottelu IFK Norrköpingin ja Kristianstadin välillä päättyi, nähtiin jotain erikoista, kun kentälle asteli mies pizzalaatikoiden kanssa.

Damallsvenskanin maanantain kierroksella koettiin erikoinen hetki, kun heti IFK Norrköpingin ja Kristianstadin välisen ottelun päätyttyä kentälle ilmestyi mies, joka kantoi neljää jättipizzaa käsissään.

IFK Norrköping koki ottelussa jo kahdeksannen peräkkäisen tappionsa Kristianstadin ollessa parempi maalein 2-0 ja kyseinen “pizzalähetti” oli kotijoukkueen huoltajasta Johnny Håkanssonista, joka oli tuomassa lohdutukseksi pizzoja pelaajille.

Mainos alkaa:

– Sain tehtäväkseni hakea muutamia perhepizzoja kulman takana olevasta pizzeriasta, Håkansson kertoi Sportbladetille antamassaan haastattelussa.

Håkansson ajatteli, että hänen oli parasta tuoda pizzat paikalle mahdollisimman nopeasti, sillä pelaajat olivat jo lähdössä pois, joten hän käveli muina miehinä kentälle. Moni ilmeisesti luuli häntä tavalliseksi pizzakuskiksi, koska Håkansson ei ollut pukeutunut joukkueensa väreihin.

Hän kertoi, että on saanut tempauksen jälkeen yli 40 puhelua ja tekstiviestiä. Håkanssonille kerrottiin myös, että tapauksesta tuli todellinen somehitti, sillä videota on katsottu TikTokissa yli 200 000 kertaa.

– Voi helvetti. Ei minua oikeastaan niin paljoa kiinnosta, Håkansson totesi tyynesti.

IFK Norrköpingin huoltaja nousi somehitiksi ronttaamalla joukkueelleen pizzaa heti pelin päätyttyä:

Katso myös: Järjettömän upea esityö – Bragantinon peluri antoi sokkona täydellisen kantapääsyötön