Video: Mielettömän huonoa tuuria – IFK Mariehamnin uuden hankinnan debyytti kesti alle 20 sekuntia

IFK Mariehamnin Denys Balaniuk / Pallomeri.net

Veikkausliigan häntäpäähän ajautuneen IFK Mariehamnin tuska syveni entisestään, kun uusi hankinta Denys Balaniuk loukkaantui välittömästi.

Veikkausliigan toiseksi viimeisenä majailevan IFK Mariehamnin kaudesta on tulossa melkoinen pannukakku. Vain kolme ottelua tällä kaudella voittanut joukkue otti sunnuntaina Hongalta turpiin 3-1 ja päätyi erottamaan valmentajansa.

Ottelu itsessään toi tappion lisäksi myös toisenlaista jobinpostia, tällä kertaa pelaajarintamalta. Joukkueen uusi vahvistus Denys Balaniuk debytoi Honka-ottelun toisella jaksolla, mutta peli ehti käydä vain 15 sekunnin verran ennen kuin Balaniuk tuli huonosti alas ensimmäisen kaksinkamppailunsa jälkeen ja jäi tuskissaan makaamaan kentälle.

Mainos alkaa

Nopeasti oli selvää, ettei kyse ollut aivan pienestä tällistä. Balaniukin oikea nilkka taittui sen verran pahasti tilanteessa, että jotain meni rikki ja näin IFK joutui vaihtamaan tuoreen hankintansa välittömästi pois kentältä, mikä tavallaan kuvastaa hyvin osuvasti IFK:n kauden kulkua. Balaniukin vamman vakavuus selviää jatkotutkimuksissa.

IFK Mariehamnin uuden pelaajahankinnan Denys Balaniukin debyytti päättyy loukkaantumiseen alle 20 sekunnissa:

Katso myös: Video: Aivan käsittämätön maaliviivapelastus NCAA:ssa – UCLA:n veskari taisteli upeasti loppuun asti


Joukkueet: