IEM Katowice 2019: Vihjeet ENCE vs. Astralis -finaaliin!

esports-vihjeet

IEM Katowice 2019 ja erityisesti ENCE eSports on tarjonnut suomalaisseuraajille uskomattoman tuhkimotarinan, jonka viimeinen näytös nähdään tänään klo 20.00 alkaen. ENCE on selvittänyt tiensä finaaliin erityisesti hienojen comebackkien ansiosta, kun taas Astralis on voinut luottaa maailman parhaan joukkueen systematiikkaan.

IEM Katowice 2019: Vihjeet ENCE vs. Astralis -finaaliin!

Valinnat:

Map 1 1st Pistol Round Winner: Astralis (1.67)

Match Up Handicap: Astralis -1.5 (1.75)

ENCE on tehnyt jo nyt uskomattoman suorituksen IEM Katowicessa ja nyt sillä on mahdollisuus tehdä yksi suurimmasta upseteista eSportsin historiassa, kun finaalivastustajana nähdään kukapa muukaan kuin tanskalainen Astralis. Me lähestymme ottelua kuitenkin värilasittomalla asenteella ja pelaamme suosikkia tasoituksella.

Kartat otteluun

Karttojen osalta molemmat viihtyvät lähes samoilla kartoilla. Hyvin todennäköisesti ainakaan Cachessa ei tulla pelaamaan, sillä se bannataan välittömästi Astraliksen toimesta. Nuke on puolestaan kartta, jonka ENCE haluaa varmasti bannata. ENCE viihtyy Miragessa parhaiten, joten siinä voisi olla ENCE:n valinta, mutta myös Train on ENCE:lle sopiva kartta suhteessa Astralikseen. Dust oli todella heikko ENCE:lta, joten Astralis saattaisi hakea sitä myös valintanaan, mutta Infernoa sieltä todennäköisesti on luvassa. Tiebreaker kartaksi jäänee Overpass, mutta sitä ei näillä puheilla tarvitse pelata.

Ottelun ratkaisu

ENCE voi virheettömyydellä pitää ottelun edes jollain tasolla tasaisena, mutta lopulta Astraliksen kliininen systemaatiikka tulee ratkaisemaan ottelun suosikeille. Pistoolikierros ottelun alussa tulee asettamaan alkutahdit, joiden mukaisella tahdilla Astralis on lopulta 2-0 lukemin mestari.

Näin ollen tartumme Coolbetin tarjoamiin ensimmäisen kartan 1. pistoolikierroksen Astraliksen voittokertoimeen 1.67 sekä Astralis -1,5 karttaa tasoitusvetoon 1.75 kertoimella. Näillä puheilla maailman parhaat kruunataan IEM Katowice 2019 mestareiksi.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Jos haluat kuitenkin olla ENCE:n kelkassa, voit hakea TÄSTÄ kymmenen euron sijoituksella peräti 220 euroa, mikäli ENCE voittaa.

Matsi on katsottavissa ilmaisena live streamina Twitchin kautta. Kaikki ottelut sisältävät laadukkaan englanninkielisen selostuksen ja studion.

MATSI AUKI TÄSTÄ!

Katso myös: eSports-joukkue ENCElle huikea kunnianosoitus – joukkueelle tehtiin oma kannatuslaulu

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!