Ian Poulter esitteli jäätävän suorituksen The Openissa – upotti lähes 50-metrisen putin

Ian Poulter putti The Open - Pallomeri.net

Englantilaispelaaja Ian Poulter nähdään tositoimissa torstaina alkaneessa The Openissa, joka on Major-kisoista ehkäpä se legendaarisin.

Poulter suoritti avauskierroksen varsin kelpo tavalla 69 lyöntiin (-3), jolla hän jakaa perjantaihin lähdettäessä 13. sijaa.

Torstain supersuoritus nähtiin 9. väylällä (par-5), jossa hän oli päässyt greenille toisella lyönnillä. Edes helppoa birdietä ei kuitenkaan ollut luvassa, sillä greenit The Openissa ovat valtavaa kokoluokkaa, ja tässäkin tapauksessa matkaa lipulle oli vielä lähes 50 metriä.

Tämä ei Poulteria kuitenkaan liiemmin huimannut, sillä mies lähetti pallon putterilla matkaan ja se löysikin tiensä keskelle keksintöä eaglen arvoisesti. Putti olisi mennyt pitkäksi, mutta Poulter oli työssään niin tarkka, että kupissa edelleen paikallaan ollut lippu pysäytti pallon menon juuri oikealla tavalla.

Kisaa johtaa avauspäivän jälkeen Cameron Young (-8) ennen ennakkosuosikkina viikonloppuun lähtenyttä Rory McIlroyta (-6). Koko tulosliuskan löydät The Openin virallisilta sivuilta.

Tsekkaa myös: Korealaisgolfarilta fantastinen suoritus: Sössi bunkkerilyönnin ensin täysin – pisti seuraavan suoraan kuppiin

Ian Poulter upotti todellisen monsteriputin:

https://twitter.com/SuperSportTV/status/1547636047776923650

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy laitteellasi, voit katsoa sen Twitterissä.


Pelaajat: