Video: Golfari Ian Poulter heitti kunnon leijan kesken kisan – mikki välitti sen katsojille koko komeudessaan

Greg Chalmers lyö ja Ian Poulter pieree PGA Tour 2020 / Pallomeri.net

Golfari Ian Poulter ei tajunnut mikrofoninsa olevan päällä sunnuntaina pelatussa PGA Tourin kisassa ja heitti leijan, joka välittyi myös tv:n ääreen.

Ian Poulter lienee tästä lähin tunnettu nimellä ”se pierevä golfari”. Poulterilla oli näet hiukan ilmavaivoja PGA Tourin Travelers Championshipin viimeisen pelipäivän ensimmäisellä väylällä.

Hänen pelikaverinsa Greg Chalmers oli juuri kiskaissut matkaan avausdraivinsa, kun kuvan ulkopuolella Poulter vapautti melkoisen leijan. Poulter ei tiennyt tai tajunnut, että hänen mikrofoninsa oli päällä, joten hänen tuotoksensa välittyi kaikessa loistossaan myös kotikatsomoihin.

– 30 mph tuulta tänä aamuna ykköstiillä. Varo aina päällä olevaa mikkiä, Poulter veisteli myöhemmin Twitter-tilillään.

Mainos alkaa

PGA Tour on lisännyt pelaajien mikittämistä entisestään, kun pelit ovat päässeet jatkumaan koronatauon jälkeen. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun lähetykseen karkaa sinne kuulumatonta materiaalia. Brooks Koepkan kiroilu pääsi lähetykseen aiemmin pelatussa Charles Schwab Challengessa.

Ian Poulter täräyttää draivinsa päälle kunnon leijan:

 

View this post on Instagram

 

Yes, that was real. Nice Ian Poulter 😂😂. . (H/T Skratch/Twitter)

A post shared by TSN (@tsn_official) on

Tsekkaa myös: Tosi-TV-ohjelma aiheutti hämmentävän nyrkkeilyriidan – tähtipromoottori Eddie Hearn uhkailee oikeustoimilla