Nyrkkeilijä Iago Kiladze suivaantui keskeytyspäätöksestä ja löi tuomaria

Iago Kiladze lyö tuomaria / Pallomeri.net

Floridassa käydyssä nyrkkeilyillassa nähtiin ikävä esimerkki epäurheiljamaisesta käytöksestä, kun Iago Kiladze löi tuomaria.

Yhdysvaltain Floridan osavaltiossa Miamin kaupungissa käyty ammattilaisnyrkkeilyilta sai ikävän käänteen, kun ottelu, jossa Viktor Faust ja Iago Kiladze iskivät yhteen, päättyi tuomarin keskeytyksellä.

Villi ottelu sai päätöksensä toisessa erässä. Ensimmäisessä Kiladze lyötiin kahdesti lattiaan ja Faust kerran. Toisessa erässä molemmat kävivät kanveesissa ja Kiladzen viimeinen putoaminen osoittautui viimeiseksi. Kehätuomari Samuel Burgos laski hänelle lukua, mutta Kiladzella oli hieman vaikeuksia tasapainonsa kanssa, joten Burgos päätti keskeyttää ottelun.

Kiladze kävi päätöksestä todella kuumana ja purki kiukkuaan rumalla tavalla. Hän nimittäin päätti antaa Burgosille iskun. Oikean käden lyönti osui osittain Burgosin vartaloon ja leukaan, eikä hänelle käynyt kuinkaan, mutta vaikka Burgos lähinnä hätkähti Kiladzen törkeästä tempusta, niin Kiladze saanee tapauksen johdosta sanktioita.

Iago Kiladze häviää Viktor Faustille ja suuttuu tuomarille ottelun keskeytyksestä:

Lähikuvasta näkyy selvemmin kuinka Kiladze hivauttaa tuomaria:

Katso myös: Vladimir Putin ”dominoi” kaukaloa paukuttaen 7 maalia – myös Alexander Lukashenko mukana menossa