Huuhkajien otteluohjelma MM-karsintoihin selvillä – pelit alkavat kotikentällä

Bosnia Kazakstan Tanska Ruotsi Huuhkajien uefa Viafree otteluohjelma Ranska-Suomi Puola-Suomi Irlanti-Suomi Huuhkajien jalkapallon EM-kisoissa EM-kisojen Uefa Kreikka-Suomi Huuhkajien Huuhkajat Suomi Teemu Pukki Urheilukalenteri huuhkajat / Pallomeri.net
Kuva: Getty Images

Huuhkajien otteluohjelma vuoden 2022 MM-kisojen karsintoihin on nyt julkaistu. Ensimmäiseksi vastaan asettuu Bosnia-Hertsegovina.

Suomella ei suoranaisesti käynyt arpaonni lohkoarvonnassa, sillä samaan lohkoon arvottiin kivikovia futismaita. Ehdottomasti kovin haaste on Ranska, mutta ei sovi myöskään aliarvioida Ukrainaa ja Bosnia-Hertsegovinaa.

Suomi saa heti kärkeen kovat mittarit, sillä karsinnat käynnistyvät kotipelillä Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Muutama päivä tästä eteenpäin, niin edessä on vierasottelu Ukrainaa vastaan.

Ensimmäinen Ranska-kohtaaminen on puolestaan 7.9.2021. Karsinnat myös päättyvät Ranskaa vastaan, kun viimeinen ottelu pelataan Helsingin Olympiastadionilla 16.11.2021.

Lohkosta etenee suoraan kisoihin ainoastaan lohkovoittaja. Toiseksi sijoittunut jatkaa puolestaan jatkokarsintoihin, jossa nähdään mukana myös Kansojen liigasta paikkoja lunastaneita joukkueita.

Huuhkajien otteluohjelma:

24.3. Suomi – Bosnia-Hertsegovina
28.3. Ukraina – Suomi

4.9. Suomi – Kazakstan
7.9. Ranska – Suomi

9.10. Suomi – Ukraina
12.10. Kazakstan – Suomi

13.11. Bosnia-Hertsegovina – Suomi
16.11. Suomi – Ranska