Markku Kanerva on valintansa tehnyt – tässä Huuhkajat historialliseen Tanska-otteluun

Huuhkajat Teemu Pukki
Kuva: Getty Images

Huuhkajat kohtaa Tanskan historiallisessa EM-ottelussa. Päävalmentaja Markku Kanerva on nyt nimennyt joukkueen avauskokoonpanon.

Päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt Huuhkajat Kööpenhaminassa pelattavaan historialliseen EM-kisojen avauskamppailuun Tanskaa vastaan. Huuhkajien avauskokoonpanoon ei mahdu järin suuria yllätyksiä.

Kapteeni Tim Sparv on pelikunnossa ja ottaa oman paikkansa keskikentältä Glen Kamaran vierestä. Kolmantena miehenä keskustassa pelaa Robin Lod.

Mainos alkaa

Suomi lähtee otteluun 5-3-2 ryhmityksellä. Viiden miehen puolustuslinjan vasemmalla laidalla avaa Jere Uronen ja oikealla Jukka Raitala. Keskuspuolustajina pelaavat itseoikeutetusti Paulus Arajuuri ja Joona Toivio, jotka saavat vasemmalle puolelleen vasenjalkaisen Daniel O’Shaughnessyn.

Kärkiparina Huuhkajien avauskokoonpanossa nähdään Teemu Pukki ja Joel Pohjanpalo. 26 miehen kisaryhmästä otteluihin saa nimetä vain 23 pelaajaa. Katsomon puolelta EM-avausta joutuvat siis seuraamaan Nikolai Alho, Onni Valakari ja Thomas Lam.

Tsekkaa myös: Video: Huuhkajilta kylmät väreet tuova fiilistelyvideo – historiallinen hetki on edessä


Joukkueet: