Video: Lukas Hradeckyn oma maali käänsi pelin Belgialle – Huuhkajat joutui kuilun partaalle

Lukas Hradecky Huuhkajat / Pallomeri.net

Belgia kaatoi Huuhkajat kahdella maalilla ja näin Suomi joutuu jännittämään lohkokolmosten vertailua, johon lähtökohdat ovat heikot.

Huuhkajat joutui hyvin lähelle karsiutumista EM-kisojen jatkopeleistä, kun lohkon päätöspelissä Belgia oli kovempi maalein 2-0. Suomi oli kuitenkin lohkon kolmas ja joukkue joutuu jännittämään lohkokolmosten vertailua, mutta toisen takaiskun myötä elämänlanka näyttää varsin ohuelta.

Suomi sinnitteli 0-0-tasatilanteessa 74. minuutille asti, mutta sitten tapahtui ikävä käänne. Suomen sankarina monessa tilanteessa huipputorjunnoillaan ollut maalivahti Lukas Hradecky oli epäonnen soturina kulmapotkun jälkitilanteessa.

Thomas Vermaelenin pusku osui Suomen maalin tolppaan ja Hradecky yritti ottaa kimmonnutta palloa kädellään haltuun, mutta pallo lipsahti kohti maalia ja kävi selvästi maaliviivan huonommalla puolella. Suomi ei saanut juurikaan painetta Belgian maalille ja lopulta Romelu Lukaku pääsi painamaan 2-0-maalin.

Huuhkajat sinnitteli pitkään, mutta tämä Lukas Hradeckyn oma maali käänsi pelin:

Katso myös: Video: Thierry Henry näytti mallia Belgian tähdille – maalivahti jäi haavi auki ihmettelemään huikeaa vaparia


Pelaajat:
Joukkueet: