Video: Huuhkajat nappasi uskomattoman voiton – Joel Pohjanpalo maalasi, Lukas Hradecky torjui rankkarin

Huuhkajat EM 2021 / Pallomeri.net

Uskomatonta, mutta totta! Huuhkajat voitti Tanskan historiallisessa EM-avauksessaan dramaattisten tapahtumien jälkeen.

Suomen historiallisesta EM-kisojen avausottelusta Tanskaa vastaan tuli todella kaksijakoinen ja dramaattinen, kun ottelu oli ensin pitkään keskeytyksissä Tanskan tähtipelaajan Christian Eriksenin tuuperruttua nurmen pintaan.

Eriksenin tilanteen jälkeen pidettiin pitkä kriisikokous ja kun Eriksen itse otti sairaalasta yhteyttä Tanskan joukkueeseen sekä pyysi heitä jatkamaan peliä, niin molemmat joukkueet päättivät yhteistuumin palata kentälle.

Suomi sai ottelussa vain yhden ainoan maalipaikan eikä se jäänyt käyttämättä. Joel Pohjanpalo pääsi 60. minuutilla loistavaan paikkaan ja puski pallon maan kautta sisään. Pohjanpalo toimi maalinsa jälkeen hyvin tyylikkäästi ja kunnioitti päivän aiempia tapahtumia juhlimalla maaliaan hyvin hillitysti.

74. minuutilla Suomi joutui pulaan, kun erotuomari vihelsi Tanskalle rankkarin Paulus Arajuuren otettua pienen kontaktin tanskalaispelaajaan. Maalivahti Lukas Hradecky osoitti jälleen arvonsa ja nousi Huuhkajien sankariksi poimimalla rankkarista upean torjunnan.

Lopulta Huuhkajat kesti Tanskan paineen ja paineli historiallisessa EM-avauksessaan vähintään yhtä historialliseen 1-0-voittoon.

Huuhkajat siirtyy johtoon Joel Pohjanpalon maalilla:

Lukas Hradecky torjuu Tanskan rankkarin:

Katso myös: Video: Koskettava hetki – Suomen ja Tanskan kannattajat tekivät yhdessä kunniaa Christian Eriksenille


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,