Video: Huuhkajat joutui pettymään – Venäjän Aleksey Miranchuk teki komean voittomaalin

Aleksey Miranchuk Venäjävs Huuhkajat / Pallomeri.net

Huuhkajat jäi pisteittä toisessa alkulohkon ottelussaan, kun Venäjä nipisti voiton. Ottelun ainokaisen teki upeasti Aleksey Miranchuk.

Huuhkajat joutui nöyrtymään Venäjälle Pietarissa pelatussa EM-kisojen alkulohkon ottelussa, kun itänaapuri vei voiton maalein 1-0. Suomi oli saada ottelulle todellisen salama-alun, kun Joel Pohjanpalo pisti pallon pussiin 3. minuutilla, mutta maali hylättiin niukasti paitsiona.

Ensimmäisellä jaksolla Venäjä hallitsi mielin määrin ja Huuhkajat joutui vain selviytymään sekä purkamaan palloa pois omalta alueelta. Avauspuoliskon lisäajalla kuitenkin tapahtui kauheita.

Glen Kamara antoi keskikentällä syötön Rasmus Schüllerille hankalaan paikkaan, Schüller menetti pallon ja Venäjä pääsi kääntämään vastaiskuun. Pallo pelattiin rangaistusalueelle ja sieltä sen poimi Aleksey Miranchuk, joka upotti pallon takakulmaan todella upealla laukauksella.

Toisella jaksolla Suomi sai pallonhallintaa itselleen ja pääsi hieman niskan päälle, mutta viimeinen silaus jäi uupumaan ja loppua kohden Huuhkajien koneesta näytti hieman bensa loppuvan, joten Venäjä piti pintansa loppuun asti.

Venäjän Aleksey Miranchuk tekee Venäjän voittomaalin:

Katso myös: Video: Hilkulla kävi – Joel Pohjanpalo luuli vieneensä Suomen johtoon, mutta VAR oli toista mieltä


Joukkueet: ,