Markku Kanerva nimesi Huuhkajat ratkaiseviin Nations Leaguen otteluihin – mukana kaksi debytanttia

Huuhkajien Huuhkajat kesäkuu 2019 Urheilukalenteri

Suomen palloliitto tiedottaa, että päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt Huuhkajat ratkaiseviin Nations Leaguen otteluihin.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva on valinnut joukkueensa Nations Leaguen ratkaiseviin otteluihin Romaniaa ja Montenegroa vastaan.

Suomi kohtaa ensin kotonaan perjantaina 23.9. Romanian, jonka jälkeen lohkon viimeinen peli odottaa heti seuraavana maanantaina 26.9. Montenegrossa.

Joukkueessa on mukana nyt 25 pelaajaa, koska Sauli Väisänen jäi viime hetkellä pois. Kanerva vahvisti tiedotustilaisuudessa, että joukkuetta tullaan todennäköisesti vielä täydentämään topparilla. Mukana on kaksi debytanttia, eli Burton Albionin maalivahti Viljami Sinisalo sekä HJK:n toppari Arttu Hoskonen.

Tosiasia valitettavasti on se, että Huuhkajien mahdollisuudet lohkovoittoon ovat enää minimaaliset. Neljän ottelun jälkeen Suomi on sarjataulukossa kolmantena ja eroa lohkoa johtavaan Bosnia-Hertsegovinaan on neljä pistettä. Suomi tarvitsee siis vähintäänkin täyden pistepotin kahdesta viimeisestä ottelustaan, minkä lisäksi muilta joukkueilta vaaditaan ristiinpelaamista.

Panoksia Suomella silti riittää, vaikka voitto ja nousu A-liigaan saattavat hyvinkin jäädä haaveeksi, sillä putoaminen C-liigaan on vielä täysin mahdollista, mikäli Huuhkajien plakkariin ei pisteitä kulkeudu viimeisistä otteluista. Putoaminen C-liigaan osuu kohdalle, jos Suomi jää lohkon viimeiseksi.

Tässä Huuhkajat Nations Leaguen ratkaisupeleihin:

Maalivahdit
Lukas Hradecky
Carljohan Eriksson
Viljami Sinisalo

Puolustajat
Robert Ivanov
Miro Tenho
Leo Väisänen
Richard Jensen
Arttu Hoskonen
Nikolai Alho
Jere Uronen
Pyry Soiri
Ilmari Niskanen
Mikael Soisalo

Keskikenttä
Glen Kamara
Rasmus Schüller
Robert Taylor
Lucas Lingman
Robin Lod
Onni Valakari
Kaan Kairinen
Fredrik Jensen

Hyökkääjät
Marcus Forss
Joel Pohjanpalo
Teemu Pukki
Benjamin Källman

Tsekkaa myös: Uskomaton tarina! Legendaarisen maalin pallopoikana alustanut juniori iski nyt Liverpoolille hattutempun U19 mestarien liigassa


Pelaajat:
Joukkueet: