Huuhkajat nappasi elintärkeän voiton – pistetili aukesi EM-karsinnoissa

Huuhkajat nappasi elintärkeän voiton – pistetili aukesi EM-karsinnoissa

Huuhkajat nappasi tiistaina todella tärkeän voiton, kun maajoukkue kaatoi Armenian vieraskentällä numeroin 2-0. Maaleista vastasivat Fredrik Jensen ja Pyry Soiri.

Suomen EM-karsinnat alkoivat 2-0-tappiolla Italialle, joten toisessa ottelussa riitti panosta, sillä kaksi tappiota olisi ollut umpisurkea startti karsinnoille. Armenia oli ennakkoon ottelussa altavastaaja, mutta paha vieraskenttä teki oman mausteensa ottelulle.

Suomi sai tehtyä kuitenkin tärkeän avausmaalin ensimmäisellä jaksolla, kun Teemu Pukki tavoitti takatolpalta Fredrik Jensenin, joka sivalsi Huuhkajat johtoon.

Armenia sai omat mahdollisuutensa ensimmäisellä puoliajalla, mutta sihti oli pahasti hukassa. Näin ollen puoliajalle lähdettiin Suomen 1-0-johdossa.

Toisella jaksolla Suomi sai pari hyvää paikkaa tuplata johtonsa, mutta viimeistelyt ontuivat kerta toisensa jälkeen. Lopulta helpottava 2-0-maali kuitenkin näki päivänvalon, kun Robin Lod löysi syötöllään Pyry Soirin, joka sai laukoa pelivälineen tyhjään maaliin.

Tämän jälkeen Armenialle siunaantui vielä yksi loistava maalipaikka, mutta Lukas Hradecky nappasi huikean tuplatorjunnan ja piti lukemat muuttumattomina.

Huuhkajien seuraava EM-karsintaottelu on ohjelmassa 8. kesäkuuta, kun kotikentälle vieraaksi saapuu Bosnia ja Hertsegovina.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut