Huuhkajat nappasi arvokkaan voiton EM-karsinnoissa – myös lohkon muut ottelut päättyivät suotuisasti

Huuhkajat nappasi arvokkaan voiton EM-karsinnoissa – myös lohkon muut ottelut päättyivät suotuisasti

Huuhkajat nappasi tiistaina jälleen täyden pistepotin, kun selvästi heikompi Liechtenstein oli täysin vailla mahdollisuuksia kotikentällään.

Heti alusta lähtien kävi selväksi joukkueiden välinen tasoero, sillä Huuhkajat painoi vimmatusti päälle, kun taas Liechtenstein tyytyi vain puolustamaan. Viimeistely kuitenkin ontui ja avausmaali venyi puoliajan loppupuolelle. Lopulta Teemu Pukki päästi suomalaisfanit jännityksestä iskemällä 1-0-maalin.

Ottelu ratkesi käytännössä toisen jakson alkupuolella, kun Benjamin Källman kiitti vastuusta ja siirsi Suomen jo kahden maalin karkumatkalle. Maaliin huiman esityön teki Lassi Lappalainen, joka pääsi niin ikään avaukseen tiistaina.

Suomen 2-0-voitto tarkoitti sitä, että neljän pelin jälkeen kasassa on yhdeksän pistettä. Tuolla irtoaa lohkon kakkossija, joka riittäisi jo kisapaikkaan.

Toiveet unelmasta saivat kuitenkin tiistaina vahvasti lisää tuulta alleen, sillä samaan aikaan pelatuissa otteluissa Kreikka hävisi Armenialle, kun taas Bosnia ja Hertsegovina hävisi Italialle. Näin ollen Suomen pahimmat kilpailijat kärsivät pistemenetykset, joten juurikaan parempaa tiistaita ei olisi voinut toivoa.

EM-karsinnat jatkuvat seuraavaksi syyskuun alussa, kun Suomi kohtaa Tampereen Ratinassa Kreikan.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut