Huuhkajat kohtaa Ruotsin EM-kisoihin valmistavassa harjoitusottelussa

uefa Viafree otteluohjelma Ranska-Suomi Puola-Suomi Irlanti-Suomi Huuhkajien jalkapallon EM-kisoissa EM-kisojen Uefa Kreikka-Suomi Huuhkajien Huuhkajat Suomi Teemu Pukki Urheilukalenteri huuhkajat / Pallomeri.net
Kuva: Getty Images

Huuhkajat saa mielenkiintoisen vastustajan aivan EM-kisojen alla, kun Suomen maajoukkue kohtaa vieraskentällä Ruotsin.

Suomen maajoukkueella on edessä kiireiset kuukaudet, sillä jalkapallon MM-karsinnat pyörähtävät vauhtiin, minkä lisäksi maajoukkue valmistautuu kesän unohtumattomaan jalkapallon EM-turnaukseen.

Jalkapallon EM-kisat ovat ehdottomasti vuoden suurin kohokohta, mutta tähän ympärille liittyy paljon muutakin, sillä turnauksen alla on tietysti useampi harjoitusottelu. Kalenteri täydentyi jälleen yhdellä uudella koitoksella, sillä Suomi matkustaa 29. toukokuuta Ruotsin vieraaksi. Ottelu pelataan Friends Arenalla klo 19:00.

Mainos alkaa

Palloliitto vahvisti myös sen, että tämän vuoden MM-karsintojen ottelu tullaan pelaamaan uusitulla Olympiastadionilla. Ainakin ensimmäinen kotipeli mennään ilman yleisöä, mutta syksyn otteluiden tilannetta katsotaan lähempänä. Myös EM-kisojen kenraaliharjoituksena toimiva Viro-ottelu pelataan Olympiastadionilla. Myös tuota silmällä pitäen Palloliitto seuraa tarkasti koronarajoituksia ja mahdollisuutta ottaa katsojia otteluun.

Suomen urakka EM-kisoissa käynnistyy 12. kesäkuuta, kun maajoukkue kohtaa Tanskan.