Huuhkajat kohtaa Cristiano Ronaldon tähdittämän Portugalin

Jalkapallon Huuhkajien joukkue Nations League Ranska Suomi Huuhkajien joukkue Uefa EM-kisojen Suomi Huuhkajat Joel Pohjanpalo
Kuva: Getty Images

Huuhkajat pääsee testaamaan tasonsa kesäkuussa aivan Euroopan huippumaata vastaan, kun vastaan asettuu Portugali.

Jo aikaisemmin oli tiedossa, että Suomi kohtaa kesäkuussa Skotlannin harjoitusottelussa. Tässä vaiheessa oli kuitenkin vielä epäselvää, että mikä maa asettuu vastaan toisessa harjoitusottelussa. Keskiviikkona Palloliitto kuitenkin vahvisti, että Huuhkajien matka käy Lissaboniin, jossa vastaan asettuu EM-kisoihin valmistautuva Portugali.

Luvassa on valtaisa haaste Suomelle, mutta myös kova näytönpaikka, sillä onhan vastassa muun muassa Cristiano Ronaldon, Bernardo Silvan ja Bruno Fernandesin kaltaisia tähtinimiä.

Reilua viikkoa myöhemmin käynnistyy myös jalkapallon EM-kisat 2024, joten Portugalille kyseessä on tärkeä peli arvokisoja silmällä pitäen. Myös Suomella on vielä mahdollisuudet kisoihin, jos Huuhkajat onnistuu pusertamaan jatkokarsinnoista kaksi voittoa maaliskuussa.

Suomen ja Portugalin välinen ottelu pelataan tiistaina 4. kesäkuuta Suomen aikaa kello 21.45. Puolestaan Skotlanti asettuu vastaan Hampden Parkilla Glasgow’ssa perjantaina 7. kesäkuuta.