Huuhkajat pisti Montenegroa kuonoon – Joel Pohjanpalo teki kaksi huikaisevaa maalia

Joel Pohjanpalo Huuhkajat

Huuhkajat otti vakuuttavan voiton Kansojen liigassa maalein 2-0. Joel Pohjanpalo iski molemmat osumat ja ne olivat upeaa katsottavaa.

Huuhkajat otti vuoden 2022 ensimmäisen voittonsa, kun Montenegro kaatui Olympiastadionilla maalein 2-0. Suomi otti pelissä heti alusta isännän elkeet ja teki molemmat maalinsa jo avausjaksolla. Molemmissa maaleissa kunnostautui myös sama viimeistelijä, kun maalit kirjattiin Joel Pohjanpalon nimiin.

Ensimmäinen osuma nähtiin 31. minuutilla, kun Huuhkajien syöttöpeli oli silkkaa myrkkyä Montenegrolle. Suomi sahasi vastustajan paketin aivan palasiksi ja Pohjanpalo pääsi takatolpalta puttaamaan tyhjiin Teemu Pukin mainiosta syötöstä.

Seuraavaksi heilahti 38. minuutilla, kun sivuvapari toi tulosta. Pohjanpalo pääsi vapaaksi ja vaikka keskitys tulikin hieman eteen, niin Pohjanpalo ei antanut asian häiritä, vaan kurotti palloon. Vaikean näköisestä asennosta huolimatta Pohjanpalo sai aikaan häikäisevän volleyn, joka painui vastustamattomasti Montenegron häkin ylähyllylle.

Huuhkajien rynnistys laantui toiselle jaksolle ja peli pysyi tasapainossa eikä sen myötä Suomella ollut mitään hätää, vaan tuloksena oli vakuuttava voitto.

Joel Pohjanpalo viimeistelee Huuhkajien avausmaalin upean syöttökuvion päätteeksi:

Pohjanpalon toinen osuma oli mykistävä taidonnäyte:

Katso myös: Hämmentävä tilanne Kansojen liigassa – Tanskan pelaajan jalka upposi syvälle kenttään


Pelaajat:
Joukkueet: