Huuhkajat nousi upeasti kahden maalin takaa tasoihin – Benjamin Källman ja Oliver Antman venyttivät verkkoa

Benjamin Källman Huuhkajat

Huuhkajat pilasi Skotlannin EM-kenraalin nousemalla kahden maalin takaa tasoihin, kun Benjamin Källman ja Oliver Antman maalasivat.

Huuhkajat nousi myöhään perjantai-iltana kahden maalin takaa tasoihin ja pilasi näin EM-kisoihin valmistautuvan Skotlannin kenraaliharjoituksen.

Suomen sankareiksi nousivat vaihtomiehet Oliver Antman ja Benjamin Källman, jotka iskivät maalin mieheen Glasgow’n Hampden Park -stadionilla pelatussa ystävyysottelussa.

Mainos alkaa:

Suomen nousu lähti käyntiin 72. minuutilla, kun Antman keskitti tarkan pallon rankkarialueelle ja Källman puski upeasti Suomen kavennusmaalin.

Tasoitusmaali syntyi reilua kymmentä minuuttia myöhemmin. Skotlannin maalivahti Craig Gordon syöksyi maaliltaan katkaisemaan keskitystä, mutta onnistui vain iskemään nyrkkinsä Huuhkajien Tomas Galvezin päähän. Tuomari vei pallon pilkulle ja Antman laukoi rankkarin varmasti keskelle maalia.

Benjamin Källman tekee komeasti Huuhkajien kavennuksen:

Oliver Antman tasoittaa rankkarista:

Katso myös: Käsittämätön nukahdus loppusuoralla – Laura Garcia-Caro tuuletteli liian aikaisin ja menetti pronssin viime metreillä


Pelaajat: ,
Joukkueet: