Sparv ja Arajuuri sivussa – tässä Huuhkajat elintärkeään kamppailuun!

Sparv ja Arajuuri sivussa – tässä Huuhkajat elintärkeään kamppailuun!

Suomen Huuhkajat kohtaa tiistaina Turussa pelattavassa EM-karsintaottelussa Armenian. Ottelu Veritas Stadionilla käynnistyy kello 19:00.

Tiistai-iltapäivänä saapui ikäviä uutisia, kun päävalmentaja Markku Kanerva kertoi Huuhkajien Facebook-livessä, ettei kapteeni Tim Sparv pysty pelaamaan.

– Timin kohdalla tilanne oli epäselvä jo Bosnia-pelin jälkeen ja nyt on varmistunut se, että hän ei ole pelikykyinen, Kanerva sanoi.

Sivussa on myös puolustaja Paulus Arajuuri, joka loukkasi polvensa niin ikään lauantaisessa Bosnia-ottelussa.

– Joukkueesta löytyy leveyttä ja korvaajia, vaikka tiettyjä avainpelaajia on pudonnut pois. Minulla on luottavainen fiilis siihen, että he ketkä tuolla baanalla tänään ovat, saavat sen toivotun tuloksen eli voiton aikaan, Kanerva alleviivasi.

Loukkaantuneiden Sparvin ja Arajuuren tilalle avaukseen tiistaina nousevat Sauli Väisänen sekä Joni Kauko. Bosnia-ottelun aloittaneet Jasse Tuominen ja Pyry Soiri putoavat penkille ja heidän korvaajikseen Kanerva nimesi Lassi Lappalaisen sekä Fredrik Jensenin.

Sparvin ollessa poissa, kapteeninnauhan saa käteensä Turusta lähtöisin oleva maalivahti Lukas Hradecky.

Ottelusta ei panosta puutu, sillä kun pelaamatta on kolme kierrosta, Suomi on Italian perässä lohkokakkosena 12 pisteellä. Kolmantena olevalla Armenialla sekä neljäntenä olevalla Bosnia-Hertsegovinalla on molemmilla kasassa 10 pistettä.

Huuhkajat Armeniaa vastaan – avauskokoonpano:

Lukas Hradecky
Jukka Raitala
Joona Toivio
Sauli Väisänen
Jere Uronen
Robin Lod
Glen Kamara
Joni Kauko
Lassi Lappalainen
Fredrik Jensen
Teemu Pukki

 

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut