Hull-pakki yritti sukeltaa vaparia oman maalivahdin kosketuksesta – vastustaja teki naurettavan helpon maalin

Tobias Figueiredo Hull

Championshipissä nähtiin hulvaton tapahtumaketju, jossa Hull-puolustus sekoili urakalla ja Swansean Luke Cundle teki umpihelpon maalin.

Swansea City oli rautaisessa iskussa Championshipin lauantain kierroksella ja vierasjoukkue Hullille jäi vain täyden turistin rooli, kun loppunumerot olivat 3-0 kotijoukkueen hyväksi.

Ottelun toinen maali oli koomisella tavalla hyvä pienoiskoon kuvaus ottelun kulusta. Maali syntyi 64. minuutilla, eli vain kolme minuuttia avausmaalin jälkeen.

Hullin puolustus aukesi luvattoman helposti parilla syötöllä ja Swansea sai tuotua pallon rangaistusalueelle. Swansean Oliver Cooper ajautui pallontavoittelutilanteeseen Hullin Jacob Greavesin kanssa ja yritti sukeltaa rankkaria, mutta tuomari ei mennyt miinaan.

Tämän jälkeen tapahtumat saivat täysin uskomattoman käänteen, kun puolustaja Tobias Figueiredo otti irtopallon ja alkoi kuljettamaan sitä. Hull-vahti Nathan Baxter oli kuitenkin ehtinyt jo lähteä syöksymään palloa kohti. Hän yritti jarruttaa ja onnistuikin niin, että hän pysähtyi Figueiredon taakse, mutta kosketti häntä hiukan.

Tästä Figueiredo päätteli, että kosketus tuli vastustajalta ja sen sijaan, että hän olisi vain siivonnut pallon pois rangaistusalueelta, hän päättikin yrittää sukeltaa tästä “rikkeestä” vapaapotkua joukkueelleen.

Ymmärrettävästi suunnitelma meni täysin vihkoon. Swansean Luke Cundle tuli taustalta paikalle, iski kiinni irtopalloon ja painoi sen tyhjään Hullin maaliin tehden taatusti yhden uransa helpoimmista maaleista.

Hull-pakki Tobias Figueiredo yrittää sukeltaa vapaapotkua oman maalivahdin kosketuksesta ja Swansea rokottaa välittömästi:

Katso myös: Tottenhamin Son Heung-min sai tuskaisen jakson päätökseen – iski 13 minuutissa hattutempun


Joukkueet: