Video: Uberlandia-pelurin pallonriistoyritys päättyi tylysti – Hulk linkosi maata kiertävälle radalle

Hulk Atletico Mineiro / Pallomeri.net

Brasilian sarjoihin palannut väkivahva Hulk osoitti olevansa taiteilijanimensä veroinen jässikkä lennättämällä vastustajaa tylysti.

Brasilian maajoukkueesta, FC Portosta ja sittemmin Zenitin riveistä tuttu Givanildo Vieira de Sousa, eli tuttavallisemmin Hulk, palasi vastikään kotimaahansa ja Brasilian Serie A:han.

Hulkin uusi seura on Atletico Mineiro, jonka riveissä hän debytoi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa, kun seura kohtasi kotikentällään Uberlandian Campeonato Mineiron ottelussa.

Mainos alkaa

34-vuotias voimanpesä debytoi varsin vakuuttavasti. Atlético Mineiro jyräsi Uberlandian maalein 4-0 ja Hulkille kirjattiin maalisyöttö.

Jos joku brassifutiksen seuraaja oli ehtinyt Hulkin poissa ollessa unohtaa miksi hänen nimensä on mikä on, niin Hulkilta liikeni heille varsin selkeä muistutus. Ottelun tuoksinassa nähtiin nimittäin tilanne, jossa Uberlandian keskikenttäpelaaja Franco Ferreira yritti ottaa palloa pois Hulkilta.

Tämä jäi nimenomaan pelkäksi yritykseksi, sillä Hulkilla ei ollut aikomustakaan luopua pallosta. Hän tööttäsi Ferreiran todella rajusti kumoon. Ferreira lensi komeasti ilmojen halki parin metrin päähän Hulkista, joka jatkoi pelaamista muina miehinä.

Hulk tööttää Franco Ferreiran tylylle ilmalennolle Atletico Mineiro -debyytissään:

Katso myös: Video: Harvinaislaatuinen keskeytys Ruotsin Cupissa – linnut tappelivat kentällä


Pelaajat: