Video: Ilveksen huippulupaus soitti verkkoa Super seriesissä – jäätävä kuti yläpeltiin

huippulupaus Roby Järventie Ilves / Pallomeri.net

Ilveksen 18-vuotias huippulupaus Roby Järventie oli iskussa perjantain Super series otteluissa. Hän kruunasi iltansa huikealla rannelaakilla.

Roby Järventien nimi kannattaa laittaa jo nyt mieleen, mutta nimi tulee tutuksi viimeistään, kun Liiga-kausi alkaa. Niin huikeita otteita Ilveksen vasta 18-vuotias lupaus esitti Tampereen 3v3 Super series -turnauksessa perjantaina.

Ilveksen ensimmäisessä ottelussa HIFK:ta vastaan Järventie alusti Matias Maccelin kaikki kolme maalia, vaikka saikin lopulta vain kahdesta syöttöpisteet virallisiin tilastoihin.

Järventie, joka on entisen Liiga-pelaajan Martti Järventien poika, kruunasi loistavan iltapuhteensa iskemällä kaksi maalia turnauksen päätösottelussa Kärppiä vastaan. Molemmat maalinsa Järventie iski rannelaukauksilla, mutta maaleista jälkimmäinen varasti huomion.

Mainos alkaa

Maccelli antoi Järventielle syötön vasempaan laitaan siniviivan tuntumaan ja hän pääsi astelemaan alueelle sisään. Kärppien Shaun Heshka jäi puolustamaan mahdollista syöttöä, joten Järventie oli käytännössä kaksin Kärppä-vahti Leevi Meriläisen kanssa.

Järventie viritti aseensa latinkiin ja ampui aivan uskomattoman laukausen, joka vilahti vasempaan yläkulmaan ja kiersi koko maalin katon ennen kuin tuli maalista ulos.

Ilves meni Järventien jälkimmäisellä osumalla 2-1-johtoon ja voitti ottelun lopulta maalein 4-3.

Huippulupaus Roby Järventie lataa huikean rannevedon:

Katso myös: Video: HIFK-pakki taikoi huikean häkin Super seriesissä – kikkaili Kärpät aivan kahville


Joukkueet: