Tanskalainen huippugolffari virtsasi lentokoneen lattialle humalassa – syytetään myös seksuaalisesta ahdistelusta

huippugolffari tanskalainen

Tanskalainen huippugolffari Thorbjörn Olesen on aiheuttanut pahennusta British Airwaysin lennolla, jossa mies on riehunut humalassa. Asiasta uutisoi useat brittimediat.

Brittimedioiden mukaan Olesen olisi ollut humalassa ykkösluokassa ja käyttäytyminen olisi karannut pahasti lapasesta, koska tanskalaista epäillään muun muassa seksuaalisesta ahdistelusta. Tämän lisäksi Olesenin kerrotaan myös virtsanneen lentokoneen käytävälle. Olesenin kilpakumppani Ian Poulter oli yrittänyt rauhoitella humalassa ollutta miestä, mutta mikään ei auttanut Olesenin kohdalla.

Tanskalaispelaaja otettiinkin Lontoossa poliisin huostaan, mistä Olesen lopulta vapautettiin. Tutkinta on kuitenkin käynnissä ja Lontoon poliisi on vahvistanut, että 29-vuotiasta miestä epäillään seksuaalisesta ahdistelusta, juopumisesta lentokoneessa sekä henkilökunnan ohjeiden noudattamatta jättämisestä.

Olesen on golfin maailmanlistalla sijalla 62, joten kyseessä on todella kovan luokan pelaaja. Tanskalainen on voittanut urallaan muun muassa viisi European Tourin kilpailua.


Pelaajat: