Video: Huima 57 jaardin potkumaali ratkaisi paikan Super Bowliin

NFL jaardin potkumaali / Pallomeri.net

NFL:n konferenssifinaali New Orleans Saintsin ja Los Angeles Ramsin välillä ratkesi häkellyttävän upeaan 57 jaardin potkumaaliin.

NFL:ssä ei vältytty draamalta sunnuntaina, sillä kumpikin konferenssifinaali eteni jatkoajalle asti. Enemmän puhuttanut kamppailu käytiin Saintsin ja Ramsin välillä, sillä New Orleansissa nähtiin muun muassa yksi ratkaiseva tuomarivirhe sekä aivan älyttömän upea potkumaali.

Saintsilla riittää jossiteltavaa sunnuntain jälkeen, sillä Tommylee Lewisia rikottiin loppuhetkillä sääntöjen vastaisesti. Tuomaristo ei kuitenkaan tilannetta huomannut ja se saattoi maksaa Saintsille myös finaalipaikan.

Ramsilta “rikkeen” tehnyt Nickell Robey-Coleman myönsi kamppailun jälkeen rikkoneensa sääntöjä tilanteessa. Myös Saintsin päävalmentaja Sean Payton kertoi saaneensa puhelun NFL:n erotuomarijohtajalta, joka myönsi tuomariston virheen.

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Sen sijaan ratkaisumaali ei jättänyt mitään jossiteltavaa, sillä Ramsin Greg Zuerlein laukoi ehkä yhden NFL-historian upeimmista potkumaaleista, sillä kaukaa 57 jaardin viivalta lähtenyt potku lensi vastustamattomasti sisään.

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Lue myös: Super Bowl 2019 – tässä opas suurimman areenan megatapahtumaan!


Joukkueet: