Huikea näytös 7-vuotiaiden juoksukilpailussa – tytön kenkä irtosi lähdössä, kiri silti takamatkalta voittoon

Lay Lay Crawford 7-vuotiaiden yleisurheilukilpailu

Yhdysvalloissa käydyissä 7-vuotiaiden yleisurheilukisassa nähtiin hämmästyttävä temppu, kun Lay Lay Crawford ei suostunut luovuttamaan.

Ikään, sukupuoleen tai lajiin katsomatta yksi urheilun suurista viehätyksistä on loppuun asti taisteleminen ja todellinen periksiantamattomuus, joka joskus riittää voittoon, joskus ei.

Yhdysvalloissa käydyissä 7-vuotiaiden pikku urheilijanalkujen välisissä yleisurheilukilpailuissa nähtiin esimerkki ensiksi mainitusta, eli erittäin sisukkaasta suorituksesta, joka riitti voittoon asti, vaikka kaikki näytti menetetyltä jo heti kättelyssä.

200 metrin kisaan osallistunut Lay Lay Crawford joutui valtavalle takamatkalle heti lähdössä, sillä hänen toinen kenkänsä irtosi jalasta syystä tai toisesta ja hän joutui palaamaan lähtötelineelle muiden pinkoessa karkuun.

Crawford vetäisi kengän takaisin jalkaansa ja vaikka hänellä oli kaikki mahdolliset syyt lyödä hanskat tiskiin, lähti Crawford jahtaamaan muuta joukkoa. Crawford kiskoi huimaa tahtia ja osoittautui lopulta täysin ylivertaiseksi juoksijaksi kilpakumppaneihinsa verrattuna. Crawford näet pinkoi hurjalta takamatkalta kaikkien hämmästykseksi aivan ylivoimaiseen voittoon.

Lay Lay Crawford suorittaa todellisen ihmekirin 7-vuotiaiden yleisurheilukilpailuissa:

Katso myös: NBA:n pudotuspeleissä karmea loukkaantuminen – Danny Green taittoi jalkansa häijyllä tavalla