Espanjalaislehdeltä hurja huhu: Real Madrid hamuilee Valioliigaan

Real Madrid Karim Benzema - pallomeri.net

Espanjalainen Mundo Deportivo on kertonut hurjasta huhusta, jonka mukaan La Ligan jättiläinen Real Madrid halajaisi Valioliigaan pelaamaan.

Real Madridin puheenjohtaja Florentino Perez on niin tyytymätön La Ligan pomojen toimintaan, että vaikka Euroopan suurseurojen Superliiga-hanke kariutuikin, katseet on silti käännetty muille maille – kirjaimellisesti.

Mundo Deportivon tietojen mukaan Perez onkin tiedustellut seuran mahdollista liittymistä Englannin Valioliigaan. Muina vaihtoehtoina on mainittu myös Bundesliiga sekä Serie A. Tarkempaa ajankohtaa tälle siirtymishankkeelle ei vielä kuitenkaan ole.

Mainos alkaa

Perezin tyytymättömyys kasvoi entisestään, kun kymmeneosa La Ligan audiovisuaalisista oikeuksista myytiin yksityiselle yrityksille, vaikka Real, Barcelona ja Atlético Madrid olivatkin jyrkästi tätä vastaan. Real Madrid aikoo nostaa asiasta jopa siviilikanteen.

Ainakin tällä kaudella Real siis vielä pelaa tutussa ja turvallisessa La Ligassa, jonka tiimoilta se avaa sarjakautensa lauantaina vierasottelulla Alavesia vastaan.


Joukkueet: