Video: KalPan Hugo Gallet pelikieltoon – ruma poikittainen päin vastustajan naamaa toi kolmen pelin kakun

Hugo Gallet KalPa / Pallomeri.net

KalPan Hugo Gallet katsoo joukkueensa kolme seuraavaa peliä kotisohvalta saatuaan pelikieltoa rumasta poikittaisesta mailastaan.

KalPan ranskalaispakki Hugo Gallet on poissa joukkueen vahvuudesta seuraavat kolme peliä Liigan kurinpitodelegaation päätöksellä. Gallet tuomittiin pelikieltoon keskiviikon KalPa-KooKoo -ottelun tapahtumien johdosta.

Gallet oli saamassa jäähyn kiekottoman pelaajan estämisestä, kun otti kontaktin KooKoon Peetro Seppälään. Tilanne eskaloitui, kun KooKoon Vilmos Gallo tuli puolustamaan joukkuetoveriaan ja antoi Galletille iskun poikittaisella mailalla. Gallet vastasi tähän korkojen kera ja jysäytti Galloa poikittaisella päähän.

– Rangaistusharkinnan osalta kurinpitodelegaatio toteaa, että tilanne alkaa tyypillisellä ”muistuksen antaminen” –kontaktitilanteella, joka liittyy Gallet’n suorittamaan KooKoon kiekottoman pelaajan estämiseen, josta hänelle oli tulossa estämisestä rangaistus. Pelikatkolla ensimmäisen pelaajien välisen fyysisen kontaktin jälkeen Gallet iskee poikkeuksellisella tavalla poikittaisella mailalla vastustajaa suoraan päähän. Delegaatio toteaa, että Gallet on teollaan piittaamattomasti vaarantanut vastustajaa ja teko huomioiden tilanteesta tulee määrätä ottelurangaistus, kurinpitopäätöksessä todetaan.

Mestiksen IPK:sta KalPassa ottelukohtaisella lainasopimuksella pelaava Gallet on seuraavan kerran edustuskelpoinen lauantaina 23.1, kun KalPa isännöi TPS:aa.

KalPan Hugo Gallet määrättiin kolmen ottelun pelikieltoon tämän tilanteen myötä:

Katso myös: Video: Patrik Laine lähti puolustamaan joukkuekaveriaan – heitti hanskat jäähän ja oli halukas myllyttämään


Pelaajat:
Joukkueet: