Video: Älytön pelastus maaliviivalta – Ruotsin Hugo Alnefelt kauhaisi todellisen gamesaverin

Hugo Alnefelt Ruotsi U20 / Pallomeri.net

Ruotsi paineli voittoon ottelussa Tsekkiä vastaan ja yksi käännekohdista nähtiin, kun Ruotsin Hugo Alnefelt otti todella täpärän torjunnan.

Ruotsi ja Tsekki kohtasivat tapaninpäivän ensimmäisessä ottelussa U20 MM-kisoissa ja Ruotsi nappasi pelistä selvän 7-1-voiton.

Peli olisi kuitenkin voinut lähteä Ruotsin kannalta vikasuuntaan 1-1-tilanteessa, ellei maalivahti Hugo Alnefelt olisi onnistunut ottamaan aivan uskomatonta torjuntaa.

Mainos alkaa

Tsekin Michal Teply pääsi yrittämään maalintekoa takatolpan puolelta, mutta Alnefelt sai räpylää tielle. Alnefeltilla oli sikäli onnea matkassa, että kiekko ei jäänyt hänen räpyläänsä kunnolla, koska tällöin koko kiekko olisi ylittänyt maaliviivan.

Seuraavalla käänteellä ei sitten ollutkaan enää mitään tekemistä tuurin kanssa, sillä Alnefelt onnistui vaikeasta asennosta ja aivan huikeilla refleikseillä lyömään jo osittain maaliviivan yli olleen kiekon sisätolppaan ja siitä ulos.

Tilannetta kelailtiin videolta pitkään, kunnes tuomaristo pystyi toteamaan, että Alnefelt oli onnistunut aivan mahdottomalta näyttäneessä tehtävässään ja piti kuin pitikin kiekon Ruotsin kannalta maaliviivan paremmalla puolella.

Tämä muodostui ottelussa isoksi käännekohdaksi, sillä Ruotsi teki seuraavan maalin ja alkoi sen myötä mennä ottelussa menojaan lopullisesti.

Hugo Alnefelt tekee käsittämättömän maaliviivapelastuksen:

Katso myös: Video: Maaginen gamesaver – Slovakian U20-veskari nappasi uskomattoman ryöstön ja vei joukkueensa avausvoittoon


Joukkueet: