Poliisilta vahvistus – Chelsean Callum Hudson-Odoi on epäiltynä raiskauksesta

Callum Hudson-Odoi

Chelsean superlupaus Callum Hudson-Odoi pidätettiin sunnuntaina omalta asunnoltaan, josta kuljetettiin myös nainen sairaalaan.

Vasta 19-vuotias Callum Hudson-Odoi on yksi Chelsean kirkkaimmista timanteista, jolta odotetaan isoja asioita jalkapallon puolella. Nyt ura saattaa kuitenkin ottaa isosti takapakkia, mikäli nuorukaiseen kohdistuvat syytteet pitävät paikkansa.

Nimittäin englantilainen pidätettiin sunnuntaina omalta asunnoltaan ja nyt tilanteesta on saatu lisätietoa, sillä Hudson-Odoita epäillään raiskauksesta.

– Kun pelastusviranomaiset saapuivat paikalle, niin nainen kertoi joutuneensa raiskatuksi. Tapahtumapaikalta pidätettiin mies, jota epäillään raiskauksesta. Hän pääsi lopulta takuita vastaan vapaaksi ja oikeuskäsittely on tiedossa kesäkuussa, poliisi kommentoi Daily Mailin mukaan.

Hudson-Odoin kommentteja ei ole vielä saatu eikä Chelseakaan ole ottanut tilanteeseen mitään kantaa. Sen sijaan pelurin edustaja antoi medialle lyhkäiset kommentit, joissa kiellettiin syyllisyys.

– Hän sanoo olevansa viaton. Se on kaikki mitä sinun täytyy tietää. Hän on viaton. Hän ei ole tehnyt mitään väärää. Meillä ei ole muuta kommentoitavaa, englantilaisen edustaja totesi MailOnlinelle.

Poliisi oli tehnyt pidätyksen jälkeen tarkempia tutkimuksia Hudson-Odoin asunnolla. The Sun tiesi kertoa, että kaksikko oli tutustunut toisiinsa internetissä, minkä jälkeen Chelsea-pelaaja kutsui naisen kotiinsa, mikä rikkoi jo itsessään Englannin koronamääräyksiä.


Pelaajat:
Joukkueet: