Kuuluttaja otti kiusallisen varaslähdön – HSV:n fanit ehtivät juhlia nousua ennen kuin karu totuus paljastui

HSV-fanit

Saksan 2. Bundesliigassa nähtiin melkoista draamaa, kun HSV:n fanit ehtivät juhlia nousua ennenaikaisesti.

Saksan 2. Bundesliigassa koettiin varsin harvinaista draamaa, kun Hamburger SV tavoitteli nousua Bundesliigaan viimeisellä kierroksella. HSV tarvitsi vierasvoiton Sandhausenista ja samaan aikaan Heidenheim ei olisi saanut voittaa omaa otteluaan Jahn Regensburgin vieraana.

Kun erotuomari vihelsi HSV:n pelin päättyneeksi, komeili taululla 1-0-lukemat vieraiden hyväksi ja hampurilaisjoukkue faneineen oli valmiina juhlimaan nousua. Sandhausenin kenttäkuuluttaja otti varaslähdön ja onnittelikin HSV:tä noususta, joten fanit ryntäsivät kentälle juhlimaan. Fanit eivät kuitenkaan tajunneet, että Regensburgissa ottelu oli kuitenkin yhä kesken tilanteessa 2-1.

Kuten arvata saattoi, kolahti lisäajan kolmannella minuutilla Heidenheimin 2-2-tasoitus ja käsittämättömän nousun kahden maalin takaa rinnalle ja ohi huipensi Tim Kleindienst, joka laukoi voittomaalin lisäajan yhdeksännellä minuutilla.

Näin Heidenheim nousi 2. Bundesliigan voittoon, HSV tippui kolmanneksi ja fanien villi nousujuhlinta vaihtui silmänräpäyksessä täydelliseen tyrmistykseen ja epäuskoon, kun tieto loppuminuuttien käänteistä tavoitti Sandhausenin stadionin.

HSV voi toki edelleen nousta, sillä se kohtaa kaksiosaisessa nousukarsinnassa Bundesliigassa sijalle 16 jääneen VfB Stuttgartin.

Sandhausenin kuuluttaja onnittelee HSV:tä ennenaikaisesti noususta ja fanit valtasivat kentän:

Fanien nousujuhla muuttuu täydelliseksi tyrmistykseksi, kun Regensburgin tapahtumat valkenevat heille:

Katso myös: Tukholman derbyssä totaalinen kaaos – ottelu jouduttiin keskeyttämään


Joukkueet: