Video: Fani huuteli hävyttömyyksiä – HSV-pelaaja kiipesi katsomoon ja kävi käsiksi

Toni Leistner HSV / Pallomeri.net

Saksan Cupissa nähtiin harvinaislaatuinen tapaus, kun HSV:n Toni Leistner kiipesi katsomoon retuuttamaan vastustajan fania.

HSV:n Toni Leistnerilla keitti totaalisesti yli, kun hän kävi käsiksi vastustajan faniin joukkueensa hävittyä Saksan Cupissa Dynamo Dresdenille maalein 1-4.

Välikohtaus sattui, kun Leistner odotteli ottelun jälkeistä haastatteluaan. Saksalaislehti Bildin mukaan Leistner kuitenkin kuuli yleisöstä perheeseensä kohdistuneita solvauksia, jotka saivat hänet raivostumaan.

Tapauksesta kuvatulla videolla näkyy, että eräs Dresden-faneista huutaa jotain, mihin Leistner selvästi reagoi ja hän myös tehostaa sanomaansa yhdyntää simuloivin käsimerkein.

Mainos alkaa

Tästä suivaantunut Leistner kiipesi katsomoon ja käveli rauhallisesti kohti solvauksen huutanutta fania, joka ilmeisesti itsekin tajusi menneensä rajojen yli, sillä hän yritti häveliäästi perääntyä, kun Leistner lähti liikkeelle.

Leistner nappasi fania rinnuksista kiinni kaataen hänet maahan. Järjestyksenvalvoja ja muut fanit tulivat kuitenkin väliin. Eräs fani tönäisi Leistnerin alas portaista, mutta onneksi Leistner ei menettänyt tasapainoaan. Tämän jälkeen Leistner poistui tyynesti katsomosta antamaan haastatteluaan.

Bildin mukaan kannattajat heittivät Leistneria muovisilla oluttuopeilla, minkä vuoksi haastattelu jouduttiin lopulta keskeyttämään.

HSV:n Toni Leistner retuuttaa törkeyksiä huudellutta Dresden-fania:

Katso myös: Video: Southend-pakki jäätyi käsittämättömästi – kuljetti pallon vastustajan jalkaan