Täysin älytön voittomaali – Hradec Kraloven peluri luuli mokanneensa rankkarin, kun pallo pomppikin sisään

Hradec Kraloven Lukas Gregor

Tshekin miesten salibandyn kakkostason ottelussa nähtiin mieletön voittomaali, josta Hradec Kraloven Lukas Gregor yllättyi taatusti itsekin.

Tshekin miesten salibandyn toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, eli 1. Ligassa, nähtiin uskomaton voittomaali Panthers Otrokovicen ja Hradec Kraloven välisessä ottelussa. Kyseinen ottelu pelattiin jo joulukuun alussa, mutta video maalista lähti leviämään Instagramissa Floorballmindset -tilin jakamana.

Maali nähtiin ottelun rankkarikisassa ja heti sen avauskierroksella, kun vierasjoukkue Hradec Kralove lähetti Lukas Gregorin ampumaan ensimmäistä pilkkua. Gregor kuljetti pallon Otrokovice-vahti Adam Kohutin lähelle ja yritti löytää aukkoa, josta pistää pallon pussiin. Gregor ei tässä onnistunut, vaan veto osui Kohutia käteen.

Gregor luuli näin jo epäonnistuneensa, mutta kun Kohut tuuletti torjuntaansa, putosi pallo takaisin kentälle ja pomppi tyhjään maaliin. Kohut ehti huomata tämän, muttei ehtinyt tekemään asialle enää mitään ja tuomarit totesivat maalin syntyneen.

Kun vieraiden toinenkin vetäjä onnistui ja Otrokovicen molemmat laukojat epäonnistuivat, jäi Gregorin uskomaton tuurimaali ottelun voitto-osumaksi ja Hradec Kralove vei pisteet maalein 5-4.

Hradec Kraloven Lukas Gregor luulee jo missanneensa rankkarin, mutta tekeekin uskomattoman voittomaalin:

Katso myös: Täysin älytön sokkosyöttö – Falunin Emil Ruud alusti maalin huikaisevalla tavalla