Video: HPS-veskarille kävi kylmät – aggressiivinen vastaantulo kostautui nolosti

Jessica Kiviaho HPS / Pallomeri.net

HPS-maalivahti Jessica Kiviaholle kävi hassusti TiPS-ottelun lisäajalla, kun hän lähti rohkeasti vastaan, mutta mokasi ja antoi lahjamaalin.

TiPS kaatoi HPS:n Kansallisen liigan lauantain kierroksella maalein 2-0, ottelun viimeinen maali syntyi vasta lisäajalla ja maali meni täysin HPS-vahti Jessica Kiviahon tiliin.

Ajatus ja tavoite olivat toki oikeat, sillä vieraat olivat nostaneet kaikki pelaajat ylös hakiessaan tasoitusta ja Kiviaho oli kaukana maaliltaan.

Mainos alkaa:

Kiviaho lähti aggressiivisesti irtopalloa vastaan TiPS:n purettua. Kiviaho oli pakkoraossa, sillä TiPS:n Tia Hälinen pyrki myös samaan palloon. Kiviahon tarkoituksena oli potkaista pallo takaisin ylös, mutta hänelle kävi nolosti kylmät.

Kiviaho potkaisi pallosta ohi, jolloin Hälinen pääsi palloon. Kiviaho juoksi Hälisen kiinni ja yritti pysäyttää hänet liukutaklauksella, mutta Hälinen kikkasi Kiviahon ulos tilanteesta.

Kaksi vierasjoukkueen pakkia ehti myös lähelle Hälistä, mutta Hälinen osoitti upeaa malttia ja kikkaili tiensä aina maalille asti ennen kuin puttasi pallon tyhjään rysään.

HPS:n maalivahti Jessica Kiviaho lähti lisäajalla aggressiivisesti vastaan, mutta kylmät kävi:

Katso myös: Video: Mahtava tykitys 25 metristä – Freiburgin pelaaja latasi unelmakudin vapaapotkusta


Joukkueet: