HäSa: HPK kohteli veskariaan todella tylysti – ”Poissa silmistä, poissa mielestä”

Antti Karjalainen HPK / Pallomeri.net

Hämeen Sanomat julkaisi HPK-maalivahti Antti Karjalaisen haastattelun, jossa paljastui, että seura kohteli häntä päättyneellä kaudella erittäin tylysti.

Hämeen Sanomat uutisoi, että HPK:ssa kakkosmaalivahtina Suomen mestaruuden keväällä 2019 voittanut Antti Karjalainen sai osakseen todella tylyä kohtelua päättyneen kauden aikana.

Edustusjoukkueen ulkopuolelle alkukauden jälkeen jätetty maalivahti ei ollut tervetullut edustuksen harjoituksiin eikä edes seuran 90-vuotisgaalaan. Karjalainen kertoi lehden haastattelussa, että kaikki alkoi lokakuun toisella viikolla aivan normaalien aamujäiden päätteeksi, kun päävalmentaja Antti Pennanen kutsui hänet luokseen.

– Hän kertoi, että on tultu päätökseen laittaa minut sivuun joukkueen toiminnasta. Perusteluiksi Pennanen sanoi taloudelliset syyt. Tämän jälkeen hän sanoi, että tarkemmin asiasta ja jatkosta kertoo urheilujohtaja Mika Toivola, Karjalainen kertaa lehdelle.

Mainos alkaa

Toivola kertoikin Karjalaiselle saman asian kuin Pennanen, mutta perustelut olivat matkan varella muuttuneet ja nyt kyse olikin peliesityksistä. HPK:n rinkiin kuului päättyneen kauden aikana peräti neljä maalivahtia. Karjalaisen kolmevuotinen sopimus oli palkkakausiltaan takapainotteinen, mikä vaikutti seuran haluun päästä hänestä eroon nyt viimeisen sopimuskauden aikana.

Siirtoa ei kuitenkaan tapahtunut ja kolme ottelua kauden alussa pelannut Karjalainen siirrettiin sivuun edustusjoukkueen toiminnasta. Karjalainen joutui käyttämään edustusjoukkueen tilojen sijaan varusteiden vaihtoon tuomarikoppia ja säilyttämään varusteitaan A-nuorten kuivaushuoneessa. Seuran sopimuspelaajaa ja Suomen mestaruutta voittamassa ollutta pelaajaa ei päästetty edes seuran juhliin.

– Tuntui ikävältä, kun minun haluttiin näkyvän mahdollisimman vähän joukkueen toiminnassa. Ikään kuin mentaliteetilla poissa silmistä, poissa mielestä. HPK järjesti 90-vuotisjuhlagaalan, johon en ollut tervetullut, vaikka kaikesta huolimatta olin sopimuspelaaja ja silti osa HPK:n 90-vuotista historiaa, Karjalainen toteaa lehdelle.

Tsekkaa myös: Video: SaiPan Tomas Zaborsky esittelee karanteeniarkeaan – imuroi täysissä pelitamineissa


Joukkueet: