Todella kyseenalainen tuomio – Ässä-vahti Niklas Rubin riehaantui kunnolla HPK:n hyväksytystä rankkarimaalista

Niklas Rubin Ässät

Liigassa nähtiin kyseenalainen tilanne, kun HPK:n erikoinen rankkarimaali hyväksyttiin. Ässien Niklas Rubin suuttui tuomiosta totaalisesti.

Lauantain Liiga-kierroksella pelattu Ässien ja HPK:n ottelu aiheutti valtavan jälkipyykin ottelun lopun tapahtumien vuoksi. HPK näet ratkaisi pelin vajaat kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Michael Jolyn erikoisella rankkarimaalilla. HPK meni Jolyn maalilla 3-1-johtoon.

Videon perusteella näyttää siltä, että kiekko osui matkan varrella Ässien maalivahdin Niklas Rubinin mailaan, mutta suoritus jatkui ja Joly lakaisi irtokiekon sisään. Maalia tarkistettiin myös videolta, mutta tuomariston päätös ei muuttunut, vaan maali hyväksyttiin.

Mainos alkaa:

Rubin suivaantui tästä totaalisesti. Hänen mielestään kiekko osui mailaan ja jos niin kävi, sen olisi pitänyt keskeyttää rangaistuslaukauksen. Rubin ei voinut käsittää, miksi maali hyväksyttiin. Hän pisti pillastuttuaan mailansa aivan päreiksi ja sai käytösrangaistuksen.

Ässien päävalmentaja Karri Kivi avasi tilannetta lehdistötilaisuudessa.

– Ei tuonne mitään kuvaa saanut, että olisi pystynyt päättelemään. Varmaan kyse oli siitä, mistä Rubin vähän hermostui, eli jos kiekko osui hänen mailaansa, niin silloin käsittääkseni se on ohi. En ole nähnyt, osuiko se vai eikö, kommentoi Kivi.

HPK:n Michael Joly pistää rankkarin sisälle kyseenalaisesti ja Ässien Niklas Rubin poltti päreensä totaalisesti, kun maali hyväksyttiin:

Katso myös: Upea hetki Liigassa! Petri Kontiola ja Juhamatti Aaltonen vaihtoivat pelipaitoja


Pelaajat:
Joukkueet: ,