HPK lähti dramaattisesti kesälomille – Arttu Pelli missasi huippupaikan aivan viime sekunneilla

Arttu Pelli HPK / Pallomeri.net

Liigan ensimmäinen pudotuspelikierros huipentui dramaattisesti. HPK putosi jatkosta, kun Arttu Pelli hukkasi viime sekuntien huippupaikan.

Liigan ensimmäisen kierroksen ottelupari HPK-Lukko huipentui Hämeenlinnassa perjantaina pelattuun toiseen osaotteluun, joka sai erittäin dramaattisen päätöksen. Lukko voitti parin ensimmäisen ottelun ja piti näin etua näpeissään toiseen peliin lähdettäessä. Tällä kaudella käytössä olevien poikkeussääntöjen ansiosta Lukolle riitti ottelusta tasapeli ja juuri tasalukemiin ottelu päättyikin.

HPK sai kuitenkin aivan viime hetkillä rakennettua vielä yhden tilaisuuden. Vielä viitisentoista sekuntia ennen summerin sointia oli kiekko kulmassa ja vieläpä Lukon kontrollissa. HPK sai kiekonriiston aikaan ja Arttu Pelli kuljetti kiekkoa kohti keskustaa.

Mainos alkaa:

Pelli näki kultakypärä Michael Jolyn toisella laidalla ja antoi syötön hänelle. Joly malttoi mielensä eikä lähtenyt heti laukomaan, sillä hän näki, että Pellille oli avautumassa vielä parempi paikka. Joly syötti takaisin ja Pelli tosiaan pääsi todelliselle herkkupaikalle aloituspisteiden väliin. Lukon maalivahti Lassi Lehtinen oli sinkoillut edes takaisin ja oli käytännössä pois pelistä.

Tämä ei kuitenkaan ollut Pellin eikä HPK:n ilta. Pellin laukaus osui oikean tolpan ulkoreunaan ja kimposi siitä kulmaan. Summeri soi kahta sekuntia myöhemmin armottomasti päättäen HPK:n kauden. Jatko-otteluun vievä maali jäi näin ollen vain muutaman sentin päähän ja kesäloma alkoi Hämeenlinnassa poikkeuksellisen katkeralla tavalla.

Arttu Pelli vetää viimeisillä sekunneilla tolppaan ja HPK:n kausi saa dramaattisen päätöksen:

Katso myös: Huikea trilleri venyi pitkäksi! KooKoo eteni jatko-ottelun kautta puolivälieriin


Pelaajat:
Joukkueet: