Video: HPK:lta mahtava esitys – tehtaili myös yhden koomisen pomppumaalin

Video: HPK:lta mahtava esitys – tehtaili myös yhden koomisen pomppumaalin

HPK oli mahtavalla pelipäällä lauantaina, kun joukkue kaatoi toisessa välierässä Tapparan numeroin 4-1 ja löi ottelusarjan tasoihin.

Hämeenlinnalaiset olivat kovan paikan edessä lauantaina kotiyleisön edessä, sillä välieräsarja alkoi 1-0-tappiolla Hakametsässä. Kotiyleisön edessä tahti oli kuitenkin ihan eri ja tulosta syntyi heti avauserässä, kun Markus Nenonen vei isännät johtoon.

Tappara nousi tasoihin toisessa erässä, kun Tuukka Mäntylä oli jäänyt vapaaksi eikä kokenut puolustaja erehtynyt. Mäntylän maali jäi kuitenkin lopulta Tapparan ainokaiseksi, sillä päätöserä mentiin täydellisesti Kerhon kontrollissa.

Kotiyleisö pääsikin juhlimaan heti erän alussa 2-1-maalia, kun Petteri Nikkilän laukaus painui sisään Juhani Jasun kautta.

Lisää tuli muutamia minuutteja myöhemmin, kun Jere Innala ohjasi kiekon sisään. Osuma oli vähintäänkin erikoinen, sillä kiekko otti matkalla useamman pompun ja painui ohi hölmistyneen Christian Heljangon. Ottelun loppunumerot sinetöi Teemu Turunen, joka sivalsi 4-1-maalin tyhjiin.

Lauantaina pelattiin myös toisessa välieräsarjassa, kun Kärpät ja HIFK kohtasivat Raksilassa. Myös tässä sarjassa jatkettiin kotivoittojen tiellä, sillä Kärpät nappasi 3-0-voiton. Kamppailu pysyi loppuun asti jännittävänä, sillä kaksi viimeistä osumaa syntyivät tyhjään maaliin.

HPK osui erikoisten pomppujen jälkeen

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut