Video: HPK oli vakuuttava kotikaukalossa – käsillä on upea finaalisarja!

Video: HPK oli vakuuttava kotikaukalossa – käsillä on upea finaalisarja!

HPK nappasi todella kovan voiton kotikaukalossa, kun se kaatoi Kärpät numeroin 3-1. Samalla finaalisarja on tasoissa kahden ottelun jälkeen.

Kerholla oli jo isot panokset tiistain matsissa, sillä toinen tappio olisi ajanut joukkueen heikkoon asemaan. Kärpät sai täydellisen alun Hämeenlinnan huutomyrskyssä, kun Markus Niemelä ujutti kiekon sisään Emil Larmin jalkojen välistä.

Näin ollen erätauolle lähdettiin vierasjoukkueen 1-0-johdossa. Tuo johto kuivui kuitenkin kasaan 14 sekunnissa, sillä HPK painoi rinnalle ja ohi todellisilla pikamaaleilla. Ensimmäisestä osumasta vastasi Janne Tavi, jota säesti heti perään Teemu Turunen.

Maalit sytyttivät Hämeenlinnassa yleisön hirmuiseen huutomyrskyyn ja se näkyi myös kaukalossa. Kerho ei enää antanut Kärpille mahdollisuutta nousta rinnalle, vaan lisää tuli päätöserässä, kun Tavi vei illan toisellaan isännät 3-1-johtoon.

Finaalit jatkuvat seuraavan kerran torstaina, kun pelit jatkuvat jälleen Oulun Raksilassa. Hämeenlinnassa seuraava finaali pelataan sitten vastaavasti lauantaina.

Teemu Turusen osuma jäi ottelun voittomaaliksi

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut