Video: Paha nukahdus tuomareilta – HPK-pakki jysäytti Pelicans-peluria julmasti säkeille, mutta selvisi jäähyttä

Rudolf Cerveny Pelicans-HPK / Pallomeri.net

Tuomaristolle kävi paha lapsus perjantain Liiga-kierroksella, kun HPK:n Otto Latvalan arkaan paikkaan kajahtanut huitaisu jäi näkemättä.

Perjantaina pelattu Lahden Pelicansin ja Hämeenlinnan Pallokerhon välinen ottelu päättyi kotijoukkueen 5-2-voittoon, mutta Pelicans-hyökkääjä Rudolf Cervenylle jäänee ottelusta aivan toisenlaiset muistot voitosta huolimatta.

Ottelun toisessa erässä Pelicans pelasi ylivoimaa ja Cerveny haki paikkaa maalin edestä, kun puolustamaan tullut HPK:n Otto Latvala aiheutti hänelle suuren suurta kipua.

Latvalan tarkoitus oli mitä ilmeisimmin pelata Cervenyn maila pois, mutta Latvala tulikin lyöneeksi Cervenyä haaroihin kovalla voimalla. Lyönti ei vaikuttanut tahalliselta, mutta oli toki hyvin holtiton ja siten vähintään jäähyn paikka.

Mainos alkaa

Kulmassa peliä seurannut tuomari ei jostain syystä huomannut tilannetta, joten Latvala, jolle olisi tilanteesta voinut antaa jopa ulosajon, selvisi täysin rangaistuksetta.

Cerveny sen sijaan koki silminnähden kovia. Cerveny vietti pitkän tovin tuskasta kiemurrellen Pelicansin vaihtoaitiossa. Tämä toimi siis jälleen hyvänä muistutuksena, että kun isku on tarpeeksi kova, niin suojatkaan eivät välttämättä riitä.

HPK:n Otto Latvala mäjäyttää Pelicansin Rudolf Cervenyä suoraan kasseille:

Katso myös: Video: Arttu Ruotsalainen debytoi AHL:ssä ryminällä – venytti verkkoa kunnon pyssyllä


Joukkueet: ,