HPK saa hurjan vahvistuksen – kultavahti Emil Larmi teki lainasopimuksen

Pelicans Tappara Emil Larmi - pallomeri.net

HPK on kiinnittänyt kovan luokan pelimiehen, kun seuran Suomen mestaruuteen johtanut Emil Larmi palaa tolppien väliin.

Larmi on Pittsburgh Penguinsin sopimuspelaaja, mutta monen muun tapaan edessä on nyt lainapesti Liigaan. NHL-kauden alkamisajankohta on toistaiseksi täysin pimennossa, joten useat nuoret pelaajat ovat saapuneet Liigaan hakemaan pelituntumaa.

Nyt myös HPK hyötyy lainapelaajista, kun Larmi teki toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen Kerhon kanssa. Maalivahti onkin innoissaan paluusta tuttuun seuraan, jonka kanssa keskustelut alkoivat jo loppukesästä.

Mainos alkaa:

– Jo loppukesästä on silloin tällöin käyty keskusteluja aiheesta. Kuitenkaan silloin ei maaliin asian suhteen päästy. Kuluneen viikon aikana saatiin asiat sitten kondikseen ja mies takaisin hommiin, Larmi kommentoi Pallomeri.netille.

Larmille olisi ollut ottajia varmasti ympäri Liigan, mutta Kerho vei lopulta voiton.

– On jotain keskusteluja käyty myös muiden joukkueiden kanssa, mutta kyllä HPK oli mulle se ensimmäinen vaihtoehto. Tietynlaiselta kotiinpaluulta tämä tuntuu, Larmi fiilistelee.

Larmi on edellisen kerran pelannut HPK:ssa kaudella 2018-2019. Tuo kausi päättyi unohtumattomaan mestaruuteen, joten Hämeenlinnassa otetaan varmasti veskarin paluu lämpimästi vastaan.

Pensin kirjoilla oleva veskari pääsee työskentelemään Kerhossa tutussa valmennuksessa, sillä seuran maalivahtivalmentajana toimii mestaruuskaudellakin operoinut Juha Lehtola. Larmilla onkin selvät sävelet siihen, mitä lainapestiltä on tarkoitus saada irti.

– Mä haluun saada pelejä ja vietyä omaa peliä kunnolla eteenpäin. Tiedän, että Lehtolan Juha on mulle siihen paras mahdollinen apu ja odotan innolla hommiin pääsyä. Ja aina, kun askiin hypätään, niin mä haluan voittaa pelejä joukkueena. Sen takia tätä tehdään.

Larmi heittää loppuun myös yhden mielenkiintoisen tavoitteen HPK-ajalle.

– Tietenkin isona tavoitteena on päästä Petri Kontiolan kanssa YV:lle ennen maajoukkuetaukoa, Larmi heittää pilke silmäkulmassa.

Kristian Vesalainen myös Kerho-paitaan

HPK ilmoitti myös toisesta kovan luokan hankinnasta, kun Winnipeg Jetsin organisaatioon kuuluva Kristian Vesalainen saapuu lainapestillä Hämeenlinnaan.

Vesalainenkin on tuttu kasvo Kerhossa, sillä hyökkääjä edusti seuraa kausilla 2016-2018.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Tervetuloa takaisin kotiin @emillarmi! 🧡🧡🧡⁣⁣ ⁣⁣ #HPK #MUNHPK #Hämeenlinna #Liiga

Henkilön Hämeenlinnan Pallokerho (@pallokerho) jakama julkaisu


Pelaajat:
Joukkueet: