HPK:n Eetu Laurikainen hörppäsi rumasti – JYP:n Anttoni Honka rannasi kiekon sisään omalta siniviivalta

HPK:n Eetu Laurikainen imuroi / Pallomeri.net

HPK:n Eetu Laurikainen suoritti kauden toistaiseksi komeimman imuroinnin hörpätessään JYP:n Anttoni Hongan lähettämän roikun.

HPK voitti JYP:n keskiviikon Liiga-kierroksella maalein 5-3, mutta peli ei olisi voinut juuri karmeammin alkaa kotijoukkueen kannalta. HPK joutui pelissä takaa-ajajaksi jo vajaan viiden minuutin pelin jälkeen ja tämä tapahtui kerrassaan uskomattomalla tavalla.

JYP:n Anttoni Honka lähti oman maalinsa takaa käynnistämään aivan normaalilta vaikuttanutta hyökkäystä. Hän käytti kiekkoa pakkiparillaan Niko Seppälällä ja saatuaan kiekon takaisin hän kuljetti sen oman siniviivansa tuntumaan.

Sitten Honka joko näki jotain, mitä videolta on vaikea havaita tai sitten hän vain yritti pelata kiekon HPK-pakkien selustaan, mutta tuskinpa hän aivan itsekään uskoi seuraavaan käänteeseen.

Honka nimittäin nosti löysähkön vedon kohti HPK:n maalia ja kaikkien järkytykseksi kiekko livahti sisään. Uusinnan perusteella Laurikainen yritti ottaa kiekkoa räpyläänsä, mutta epäonnistui. Kiekko putosi jäähän ja livahti hänen jalkojensa vierestä maaliviivan yli.

JYP:n johtoasema kuitenkin kesti vain yhdeksän minuuttia, kun Antti Pihlström iski HPK:lle tasoituksen. HPK myös nousi johtoon ennen erän loppua, joten JYP ei lopulta onnistunut hyödyntämään ilmaiseksi saamaansa johtoasemaa.

HPK-veskari Eetu Laurikainen imuroi JYP:n Anttoni Hongan omalta siniviivaltaan vetämän ”laukauksen” sisään:

Katso myös: Juhani Tyrväinen sai pitkän pelikiellon – ajoi vastustajan aivan levyksi laitaan


Joukkueet: