HPK aloitti tyhjennysmyynnit – kultakypärä Danick Martel vaihtaa maisemaa

Danick Martel HPK

Liigassa toiseksi viimeisenä oleva HPK on päättänyt aloittaa tyhjennysmyynnit. Ensimmäinen lähtijä on kultakypärä Danick Martel.

Hämeenlinnan Pallokerho tiedottaa purkaneensa sopimuksen kultakypärää pitkälti koko kauden kantaneen hyökkääjä Danick Martelin kanssa. HPK teki päätöksen luonnollisesti talous edellä. HPK:n seurajohto antoi vihiä tulevasta taannoin tiedottamalla seuran tukalasta taloustilanteesta.

Pudotuspelipaikka on jäämässä tälläkin kaudella HPK:lla haaveeksi, kun 42 ottelun jälkeen joukkue on sijalla 14. Päätöstä avitti varmasti myös se, että HPK on jo kymmenen pisteen päässä viimeisestä playoffpaikasta. HPK on tuloksellisesti juuri tällä hetkellä myös pahassa kierteessä, sillä joukkue on hävinnyt viimeiset viisi otteluaan.

Martel pelasi ensimmäistä kauttaan Liigassa. Hän ehti tehdä 39 pelaamassaan ottelussa tehot 15+8=23. Maalilukema oikeutti jaettuun 11. sijaan Liigan maalipörssissä.

– Martel on tuonut joukkueeseen ratkaisukykyä, yllätyksellisyyttä ja maaleja sekä iloisen persoonansa koppiin. Kiitos Danickille ajasta HPK:ssa ja onnea jatkoon, kommentoi HPK:n jääkiekkojohtaja Erkki Rajamäki seuran tiedotteessa.

Tsekkaa myös: Mestiksessä jaettiin seuroille sakkoja ja valmentajille täysin älyttömästi toimintakieltoa – syynä verkkokurssit


Pelaajat:
Joukkueet: