Veikkausliigan tv-katsojat saivat eteensä tyrmistyttävän näyn – Honka-Inter -ottelu kuvattiin karuissa oloissa

Honka-Inter tv-lähetys

Veikkausliigan ottelua Honka-Inter television välityksellä katsoneet saivat eteensä ikävän yllätyksen, kun Espoon kuvausolot olivat karut.

FC Hongan ja FC Interin välinen Veikkausliigan ylemmän loppusarjan ottelun tv-lähetys on saanut sosiaalisessa mediassa osakseen suorastaan murskaavaa kritiikkiä, eikä tällä kertaa lainkaan suotta. Ottelun tuotanto jouduttiin toteuttamaan sen verran vaikeissa olosuhteissa, että ottelun seuraaminen oli katsojille erittäin hankalaa.

Ruudun selostaja Kim Kallström kertoi ottelun alla, että ottelu jouduttiin kuvaamaan matalammasta kuvakulmasta kuin yleensä, koska nosturi, jonka päältä pelit normaalisti on kuvattu, oli mennyt oikosulkuun, eikä Espoon kaupunki ehtinyt sitä korjaamaan.

Näin ollen peliä jouduttiin kuvaamaan niin, että näkökentässä oli jatkuvasti pylväitä, mutta pahimman haasteen aiheutti syysaurinko, joka paistoi suoraan kameraan. Näin siis vain päätyjen tapahtumat erottuivat kuvista normaalisti, mutta muuten jopa kuvaajilla oli suuria vaikeuksia hahmottaa häikäisyn takia missä pallo kulloinkin oli.

Honka voitti ottelun maalein 2-1.

Honka-Inter -ottelun katsojia odotti ikävä yllätys, kun lähetys pääsi käyntiin:

Katso myös: Lionel Messi ampui häikäisevän maalin Mestarien liigassa – pallo kiersi upeasti yläpesään


Joukkueet: ,