Hölmöilikö Sergio Ramos urakalla haastattelussa? Topparia saattaa odottaa pidennetty pelikielto

Hölmöilikö Sergio Ramos urakalla haastattelussa? Topparia saattaa odottaa pidennetty pelikielto

Real Madridin kapteeni Sergio Ramos sai keskiviikkona Ajaxia vastaan keltaisen kortin, mikä tarkoittaa samalla yhden ottelun pelikieltoa.

Real Madrid haki keskiviikkona Amsterdamista arvokkaan 2-1-vierasvoiton, joka antaa loistavat lähtökohdat toiseen osaotteluun.

Realin kapteenia Sergio Ramosia ei kuitenkaan toisessa osaottelussa tulla näkemään, sillä toppari otti keltaisen kortin aivan loppuhetkillä. Se tarkoitti samalla sitä, että mies on pelikiellossa toisesta Ajax-pelistä.

Pelikielto sattui osumaan kuitenkin melko hyvään paikkaan, sillä Ramos olisi mahdollisesti saattanut saada keltaisen kortin myöhäisemmässä vaiheessa, jolloin se olisi ollut Realille jopa kohtalokas.

Saako Sergio Ramos pidennetyn pelikiellon?

Nyt hallitseva mestari petasi kuitenkin loistavat asetelmat toiseen osaotteluun, joten ilman Ramosiakin homma pitäisi mennä maaliin. Ramos meni kuitenkin ottelun jälkeen laukomaan todella hölmöjä kommentteja, mikäli BBC:tä on uskominen.

– Valehtelisin tulosta katsoessani, jos väittäisin, etten hakenut varoitusta. En halua aliarvioida vastustajaa tai ajatella otteluparin ratkenneen, mutta joskus täytyy tehdä vaikeita päätöksiä, totesi Ramos BBC:n mukaan.

Sergio Ramos korjasi myöhemmin lausuntoaan Twitter-tilillään, jossa mies kiisti ottaneensa tahallaan varoitusta. Mikäli Uefa katsoisi Ramosin ottaneen tahallaan varoituksen, niin Real-toppari odottaisi yhden pelin sijasta kahden ottelun pelikielto. Se tarkoittaisi samalla sitä, että kapteeni oli sivussa myös puolivälierien ensimmäisestä osaottelusta.

C More esittää kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan tapahtumat suorina lähetyksinä suoratoistopalvelussa www.cmore.fi

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut